Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 6.5/10
0 product(en)

Houten speelgoed Werkbanken

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

 

Houten werkbanken

Wooded biedt werkbanken in verschillende soorten en maten. De werkbanken hebben verschillende tools. Sommigen werkbanken met toebehoren zoals een zaag, hamers, bouten, schroeven etc. Zo vermaakt je kindje zich de hele dag. Mama heeft er ook veel voordeel aan want dan hoeft ze niet meer te wachten totdat papa thuis is om de klusjes te doen. Dat kan de kleine dan doen. Er zijn onder andere ook werkbank accessoires zoals een gereedschapsgordel zodat je alles heel handig bij kan houden en niet kwijt raakt. Of een gereedschapskist met verschillende gereedschappen zoals een zaag, hamer, combinatietang etc.

 

Inklapbare werkbanken

Wij bieden niet te grote werkbanken die inklapbaar zijn na het spelen zodat het ook niet in de weg staat. Maar als u toch op zoek bent voor grotere uitvoeringen dan kunt ook bij wooded.nl terecht. Uw kindje kan lekker zijn of haar gang gaan en heel de dag timmeren. Bij de meeste werkbanken kunnen ze hun gereedschappen op hangen en worden de accessoires mee geleverd met de werkbanken. Ze zijn te verkrijgen in verschillende leuke en frissen kleuren.