Filter op prijs

1 product(en)

Houten speelgoed Wassen en strijken

droogrek Landhuis meisjes hout 64 cm wit

18,33

Small Foot Landhuis droogrek De was is gedaan! Poppenkleding kan na het wassen op dit rek worden gedroogd. Dit rollenspeelgoed is ideaal voor het imiteren van volwassenen en maakt meisjes enthousiast voor dagelijkse klusjes. Dit droogrek hoort gewoon thuis in het huishouden van elke pop! Specificaties: Geslacht: meisjes Kleur: wit Materiaal: hout Afmetingen: 43 x 30 x 64 cm (LxBxH) Leeftijd: vanaf 4 jaar

Bekijken

Strijken

Natuurlijk hoort strijken ook bij het huishouden. Je kan alleen niet strijken zonder strijkbout en strijk ijzer. Daarom heeft Wooded 2 verschillende strijkbouten met strijk ijzers waarmee de kindjes mama en/of gezellig mee kunnen helpen met strijken. De strijkbouten zijn gemaakt van beukenhout en zijn inklapbaar. De strijk bouten zijn in 2 verschillende kleuren en op goede hoogte voor kindjes die 3 jaar en ouder zijn.

 

Wassen

Zonder je kleren te wassen kan je ook niet strijken. Dus daar hoort een wasmachine bij! Die kan je bij de categorie vinden: keukens en accessoires. Als je je kleertjes hebt gewassen kan je die ophangen op een was rek om ze te laten drogen.