fbpx

Bij Wooded zouden wij het wel weten. Met houten speelgoed spelen natuurlijk! In de zomer vakantie word het altijd wat warmer en heb je ook nog eens vrij. Af en toe op vakantie als dat mogelijk is en genieten maar! Heel de dag door spelen met speelgoed, tussen door wat eten en drinken en weer door met spelen. Maar waar ga je nu heel de zomer mee spelen?

 

Op vakantie met je speelgoed

Het is altijd leuk om op je vakantie bestemming wat houten speelgoed bij de hand te hebben om mee te spelen in het warme zonnetje. Houten  Speelgoed wat je natuurlijk gemakkelijk mee kan nemen in de auto of in de koffers. Denk hierbij aan Blokkensets, Bouwsets, Knikkerbanen, Puzzels en leerzame spellen. Ook kunnen poppen, auto’s en treinen makkelijk mee. Maak je geen zorgen dat het kapot zal gaan tijdens de reis want houten speelgoed gaat niet zomaar kapot! 😉 Bij Wooded.nl hebben we het allemaal!

 

Thuis spelen met je speelgoed

Bij Wooded hebben we ook groot houten speelgoed waar je heel de zomer mee kan spelen. Bij de zomer hoort ook lekker koken en het gezellig in de tuin opeten. Maak gebruik van de Barbecues die we bij Wooded aanbieden of een van onze houten keukentjes. Doe eens gek en ga voor een grote buiten speel set. Met zandbak, Glijbaan of klimrek. De keuze is reuze! Vind je het toch leuker om te bouwen, timmeren en hameren? Twijfel dan niet en bekijk de vette werkbanken van Wooded.

 

Waar je ook naar opzoek bent om mee te kunnen spelen in de zomervakantie, bij Wooded hebben wij het allemaal. Dus neem snel een kijkje op de website en heb er veel speel plezier van!Laatste berichten

Bij Wooded zouden wij het wel weten. Met houten speelgoed spelen natuurlijk! In

Lees verder
Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.