Filter op prijs

4 product(en)

Houten speelgoed Trek- en duwfiguren

Goki Stokroller Vlinder 18,5 X 13 X 19 cm Geel Blauw

12,71

Goki Stokroller: Vlinder. Leuke stokroller in de vorm van een vlinder. De stokroller is gemaakt van hout. De vlinder beweegt haar vleugels wanneer je ermee rijdt. Neem hem mee voor een langzame wandeling. De stokroller moedigt vroeg wandelen van uw kind aan. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Kleur: geel / blauw Materiaal: hout Lengte van de stok: 60 cm Afmeting: 18,5 x 13 x 19 cm

Bekijken

houten duwfiguur draak groen 47 cm

8,79

Small foot houten duwfiguur draak Laat jouw kind de eerste stapjes zetten met dit houten duwfiguur van Small Foot. Door het duwen of trekken bewegen de vleugels van de draak op en neer. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: jongens Materiaal: hout Lengte stok: 47 cm Afmetingen draak: 16 x 16 x 10 cm (LxBxH) Leeftijd: vanaf 12 maanden

Bekijken

Small Foot Stokroller papegaai Lori 55 cm

12,75

Stokroller papegaai Lori Een super schattige stokroller. De papegaai maakt geluid met zijn poten als hij geduwd wordt. Dit peuterspeelgoed is geweldig voor de ontwikkeling van jouw kind. Specificaties: Kleur: rood Materiaal: hout Lengte stokroller: 55 cm Afmetingen papegaai: 18 x 6 x 12 cm (LxBxH) Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bekijken

trekfiguur sorteerwagen circus rood 18 cm

23,26

Scratch trekfiguur sorteerwagen circus Trek op avontuur met deze circusjeep! Deze jeep zorgt voor dubbel speelplezier. Plaats de circusdieren in de jeep door ze door het juiste vakje te steken. Trek aan het touwtje en weg zijn we! Open de magnetische klep achteraan en alle dieren stappen uit. Stimuleert de motorische ontwikkeling van het kind en zorgt voor een goede oog-handcoördinatie. Uren speelplezier voor kleine dierenliefhebbers! Specificaties: Kleur: rood Geslacht: junior Materiaal: hout Afmeting: 18 x 14 x 13 m (L x B x H) Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Bekijken

Trekfiguren

Wooded biedt verschillende trek figuren aan. In mooie kleuren en vormen. Zo heb je leuke diertjes zoals een paardje en een varkentje die je ook nog uit elkaar kan halen en weer in elkaar kunt zetten. Maar ook een heel circus met heel veel soorten diertjes die je kindje allemaal mee kan nemen. Er zijn ook hele uitgebreide trekfiguren waar speelmogelijkheden op zitten. Verder hebben de trekfiguren een rubberen rand om de wielen zodat het grip op de vloer beter is.

 

Duwfiguren

De duwfiguren hebben we in verschillende figuren zoals kippen, hondjes etc. Sommigen bewegen tijdens het duwen en sommigen maken zelfs een klein geluid. Zo is er genoeg keuze voor ieder kind.