fbpx

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren zo de wereld kennen, andere kinderen, ze leren contact leggen en natuurlijk het vallen en opstaan. Al helemaal nu in deze tijd is het goed om je kind weer eens buiten te laten spelen! Weg van die telefoons, tablets en laptops en ga lekker in de speeltuin spelen.

 

Buitenspelen voor jonge kinderen is heel erg belangrijk, het is niet alleen spannend maar ook leuk en leerzaam. Ze leren bijvoorbeeld klimmen in buitenspeeltoestellen. Ze leren fietsen met houten loopfietsen of duwwagens. Ook in de tuin spelen met blokken telt mee he! Met dit houten speelgoed is het veilig maar het gaat ook lang mee, ook buiten! Door de plassen heen, door de regen of modder. Laat je kind zijn of haar fantasie opbloeien door het buitenspelen met houten speelgoed.

 

Buitenspeeltoestellen

Een van de leukste dingen die een kind maar in de tuin kan hebben is een buitenspeeltoestel. Omdat er zoveel verschillende varianten zijn kunnen de kinderen zich met ieder toestel vermaken! Een speeltoestel met een zandbak, een met een glijbaan, een klimrek of een gezellig klein huisje waar je kind zich meteen thuis voelt. Ze leren klimmen, samen spelen met andere kinderen en versterken hun creativiteit.

 

Loopfietsen & duwwagens

Zodra je kindje begint met lopen zijn duwwagens en loopfiets een perfect hulpmiddel om binnen en buiten te leren lopen. Ze kunnen zich vasthouden aan de stang van de duwwagens zonder dat deze omvalt. Met de loopfietsen kunnen ze leren hoe ze zich voort kunnen bewegen door middel van hun benen. Zo krijgen ze ook steeds meer kracht in hun benen zodat ze vervolgens een goed begin kunnen maken met lopen.

 

Overig speelgoed

Het maakt verder niet heel erg veel uit wat je mee neemt om mee buiten te spelen. Houten speelgoed kan goed tegen een stootje en gaat daarom ook lang mee. Ga daarom lekker in de tuin spelen met wat blokken, poppen, auto’s en nog veel meer.

Veel buiten speel plezier!Laatste berichten

Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder
Haal het speelparadijs in huis!

Haal het speelparadijs in huis!

In deze tijd moeten we allemaal thuis werken, leren maar ook spelen. We hebben h

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.