fbpx

Wist je eigenlijk al dat houten speelgoed ontzettend goed kan dienen als leermiddel voor je kind? Er bestaan allerlei verschillende houten puzzels en spelletjes, waarmee je kind op een leuke en gemakkelijke manier cijfers, letters en dieren kan leren!

Lekker puzzelen
De kids kunnen lekker gaan zitten puzzelen en tegelijkertijd leren ze er ook nog wat van. Laat ze bijvoorbeeld puzzelen met boerderijdieren, wilde dieren, huisdieren of voor de echte avonturier, puzzelen met de Ark van Noah.

Houden de kinderen meer van auto’s, dan is misschien een puzzel met auto’s of een auto met geometrische vormen wat voor ze. Bij Wooded.nl vind je zelfs een puzzel die geluid maakt wanneer de juiste auto op de juiste plaats in puzzel geplaatst wordt. Cool of niet?

Om je kind geometrische vormen te leren kun je het beste kiezen voor, bijvoorbeeld een klok met vormpjes waar de cijfers van de klok op staan. Of voor een vormenbord waarop de juiste blokken met de juiste vorm geplaatst moeten worden.

Samen spelletjes doen
Puzzelen zou je kind alleen kunnen doen, maar spelletjes spelen kun je lekker samen doen. Doordat de spelletjes gemakkelijke spelregels hebben, is het goed te begrijpen voor de kinderen en kunnen jullie zonder problemen gezellig een lange tijd spelletjes spelen.

Bij Wooded.nl vind je de welbekende spelletjes memory en domino en vele andere spelletjes. Spelletjes met bijvoorbeeld magneetjes, waarbij je de visjes uit het water moet vissen. Of spelletjes waarbij je de balletjes met een magneet van de ene naar de andere kant van het doolhof moet brengen.

Plezier hebben
Belangrijk is dat de kinderen veel plezier hebben in hun eerste levensjaren en dat ze lekker bezig zijn met kind zijn. Kijk daarom gerust even rond op Wooded.nl en maak je kind blij met een houten speelgoed product. Houten speelgoed zal niet snel kapot gaan en is daarom uitermate geschikt om de kinderen ermee te laten spelen.Laatste berichten

Bij Wooded zouden wij het wel weten. Met houten speelgoed spelen natuurlijk! In

Lees verder
Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.