fbpx

Of je nou voor thuis wil, een tandartspraktijk of kinderdagverblijf. Er zullen altijd wel speelhoeken zijn voor de kleintjes om zich niet te vervelen. Wij hebben een groot aanbod aan speelgoed voor om het spelen nog leuker te maken!

 

Speelhoek keuken

Grote of kleine keukentjes, het ligt er maar aan wat er bij je onderneming past of wat graag zelf in huis zou hebben willen staan. Er moet natuurlijk wel plek voor zijn. Laat de kleine de sterren van de hemel koken! een lekker eitje of misschien wel een lekker taartje bakken. Je hebt ook ingrediënten nodig voor in je keukentje. Dus op naar de winkel om daar alle boodschappen te doen.

 

Kralenframes en bouwblokken

Als je toch wat meer ruimte over wil hebben kun je natuurlijk ook voor de kralenframes of bouwblokken gaan. De kleine kan zich er uren mee vermaken en zijn of haar fantasie erop los laten gaan! De kralenframes zijn er van groot naar klein en in verschillende kleuren &thema’s. Met de blokken kan de kleine uiteraard van alles bouwen zoals een hele stad. De blokken zijn er ook in verschillende leuke thema’s. Toch als je voor iets groters zou gaan zijn er ook leuke kralenframe tafels.

 

Wandspeelbord

Voor in een wachtkamer of voor thuis, het is allebei even leuk. Met de wandspeelborden kunnen ze zich uren vermaken. Er zitten verschillende speelmogelijkheden op en zijn te verkrijgen in verschillende soorten dieren en kleuren. Dus of je nou een krokodil wil of een olifant, het kan allemaal.

 

Speeltafel

De grote speeltafel met heel veel speelmogelijkheden is zeer geschikt voor kinderdagverblijven. De kindjes zullen zo’n tafel helemaal geweldig vinden! De tafel heeft 4 verschillende blokkensets, de kleintjes zouden een hele wijk kunnen maken op de speeltafel.Laatste berichten

Muziek instrumenten

Muziek instrumenten

Drumstellen, trommels, piano’s, gitaren, muzieksets en nog veel meer muzi

Lees verder
Leren lopen met duwwagens

Leren lopen met duwwagens

Begint de kleine al met zijn of haar eerste stapjes te zetten? Dan zijn de loopf

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.