fbpx

Filter op prijs

35 product(en)

Houten speelgoed keukens

houten keuken blank 70,5 cm

125,99

Houten keukenspeelgoed thee rollenspel blank/groen 11 delig

26,99

houten kinderkeuken wit/grijs 45 x 22 x 42 cm

48,99

houten kookstel met pannen 9-delig 27 cm

38,99

inloopspeelgoedkeuken hout 119 cm blauw

428,99

keukengootsteen hout 51 cm blauw/rood

63,95

kookset 16 x 4 cm blank hout 3-delig

6,45

kookset 18 x 6 cm blank hout 3-delig

6,99

pastalepel 17 x 7 cm blank staal

4,99

pollepel 18 x 4 cm blank hout

2,00

Houten speelgoedkeuken

Een houten speelgoedkeuken is geweldig speelgoed voor kinderen vanaf een jaar of 2. Een kind kan heerlijk zelf in de pannen roeren en fantaseren dat het in zijn of haar eigen keuken aan het koken is. In onze shop vind je een kinderkeuken naar ieders wens.

 

De houten speelgoed keuken

De houten kinderkeuken is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Voorheen werd een keuken voor kinderen vooral gemaakt van plastic. Maar de trend is omgedraaid naar het mooie product hout. De plastic modellen bleken namelijk nog wel eens instabiel te zijn. Het gevaar hiervan is dat ze snel om kunnen vallen. Dit wil je natuurlijk voorkomen als je kind aan het spelen is. Houten keuken speelgoed is veel steviger en stabieler. Dit is de reden waarom veel mensen tegenwoordig kiezen voor een houten speelgoed keuken voor hun kinderen.

 

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Je kunt in onze webshop een keuze maken uit verschillende keukens voor kinderen. Ze zijn allen gemaakt van de hoogste kwaliteit en zeer duurzaam. Hout is een natuurlijk materiaal wat lang meegaat en fijn en veilig is om mee te spelen. Je kind zal blij en enthousiast de keuken ingaan en flink aan de slag gaan. Het is daarom ook belangrijk dat de keuken een stootje kan hebben. Het hout waarvan de keukens zijn gemaakt is stevig en stabiel.

 

Houten speelgoed keukens in onze shop

Niets is makkelijker dan een speelgoed keuken online kopen. Wij hebben een ruim assortiment kinderkeukens. Kijk gerust eens rond in onze webshop. Om een goede keus te kunnen maken raden wij je aan om de verschillende keukens rustig te bekijken. Zo kun je vast een indruk krijgen en de juiste keus maken. Bij ieder artikel staan specificaties vermeld. Er staat of er accessoires bij worden geleverd en hoe groot de keuken is. Een houten speelgoed keuken is vrij eenvoudig in elkaar te zetten, zo kunnen de kinderen snel aan de slag! Op zoek naar iets anders? Kijk ook eens naar onze houten kindergarages!

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.