fbpx

Sinterklaas is weer in het land en de verlanglijstjes worden weer gemaakt. De schoentjes mogen weer gezet worden en de kinderen wachten vol met verwachting op 5 december. Dit is de leukste tijd van het jaar. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor Wooded. Wij mogen sinterklaas namelijk mee helpen met het uitkiezen van het perfecte cadeau voor de jongens en meisjes.

 

Assortiment

Wooded heeft sinds kort een groot nieuw assortiment aan houten speelgoed voor jong en iets ouder. Omdat het een moeilijke keuze is om een super cadeau uit te kiezen voor de kinderen helpt Wooded jullie daar graag bij.  Zo heeft Wooded houten speelgoed om te spelen maar ook om spelenderwijs de leren! Zo kunnen de kleine kinderen met behulp van een duwwagen leren lopen. Ook kan er spelenderwijs geleerd worden met de behendigheidsspellen en kunnen ze met puzzels de vormen en kleuren leren kennen. Ook zijn er kleine en grote houten keukens voor de beste koks! Alle benodigdheden voor in de keuken zijn te vinden bij de keuken accessoires. Ook zijn er speelgoed garages met de mooiste auto’s te vinden. Op zoek naar poppenhuizen? Deze heeft Wooded ook zeker op de website. Zo is er nog super veel speelgoed te vinden op de website. Neem snel een kijkje!

 

Voordelen houten speelgoed kopen bij Wooded

De voordelen van houten speelgoed zijn dat het niet snel kapot gaat en jaren lang mee gaat. Er zitten geen chemische stoffen in onze houten speelgoed. Houten speelgoed is ook gemakkelijk af te doen met een natte doek zodra het vies is geworden.Laatste berichten

Santa is coming to town!

Santa is coming to town!

De kerstman komt weer pakjes afleveren op 24, 25 en 26 december. Met zijn rendie

Lees verder
Sinterklaas trakteert!

Sinterklaas trakteert!

Sinterklaas is weer in het land en de verlanglijstjes worden weer gemaakt. De sc

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.