fbpx

De kerstman komt weer pakjes afleveren op 24, 25 en 26 december. Met zijn rendieren vliegt hij over alle huizen heen om natuurlijk alle leuke cadeaus van Wooded af te leveren bij het juiste huis. Alle cadeaus onder al die mooie kerstbomen. Alleen maar gezelligheid en vreugde! De kerstman komt ieder jaar weer terug bij Wooded om de leukste cadeaus uit te kiezen voor de lieve maar soms ook stoute kinderen. Nog steeds snel opzoek naar een klein cadeautje voor onder de boom? Geef het dan snel door aan de kerstman want de tijd begint te dringen!

 

Assortiment

Wooded een groot assortiment aan houten speelgoed voor jong en iets ouder. Omdat het een moeilijke keuze is om een super cadeau uit te kiezen voor de kinderen helpt Wooded de kerstman en zijn elfjes daar graag bij met wat informatie over de producten.

Zoals het net al vermeld werd heeft Wooded diversen soorten houten speelgoed. Zowel om te spelen maar ook om spelenderwijs de leren! Zo kunnen de kleine kinderen met behulp van een duwwagen leren lopen. Ook kan er spelenderwijs geleerd worden met de fietsen zodra je kindje al kan lopen. Ze kunnen met de loopfietsen leren hun evenwicht te houden en een richtingsgevoel te ontwikkelen. Ze worden zo ook sterker in de benen.

Wooded heeft houten speelgoed zoals kleine en grote muziek instrumenten voor de beste muziekanten! Ook zijn er speelgoed garages met de mooiste auto’s te vinden. Opzoek naar wat meer poppen huizen? Die heeft Wooded ook zeker op de website. Zo is er nog super veel leerzaam maar ook leuk speelgoed te vinden op de website. Neem snel een kijkje!

 

Voordelen houten speelgoed kopen bij Wooded

De voordelen van houten speelgoed kopen zijn dat houten speelgoed niet snel kapot gaat. Houten speelgoed gaat jaren lang mee. Er zitten geen chemische stoffen in het houten speelgoed dus zodra je kind iets zijn of haar mond stopt, maak je geen zorgen! Houten speelgoed is ook gemakkelijk af te doen met een natte doek zodra het vies is geworden. Is er iets kapot of is er een probleem met levering etc.? Wooded staat je graag te woord om het probleem op te lossen.Laatste berichten

Santa is coming to town!

Santa is coming to town!

De kerstman komt weer pakjes afleveren op 24, 25 en 26 december. Met zijn rendie

Lees verder
Sinterklaas trakteert!

Sinterklaas trakteert!

Sinterklaas is weer in het land en de verlanglijstjes worden weer gemaakt. De sc

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.