0 product(en)

Houten speelgoed Puzzels

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

Puzzels

Bij wooded.nl vind je een groot aanbod van puzzels gemaakt van hout. De puzzels zijn in verschillende vormen en thema’s. We hebben dan bijvoorbeeld dieren puzzels, blokken puzzels en nog veel meer. De puzzels worden voor een redelijke prijs aangeboden. Het hout is duurzaam en veilig voor de kinderen om mee te spelen. De puzzels zijn van goede kwaliteit dus gaan lang mee.

 

Leren

Door middel van de puzzels leren kinderen vormen herkennen, kleuren en dieren benoemen.  In het begin zul je ze willen helpen maar als ze het eerst zelf proberen komen ze er zeker wel uit. Ze hebben plezier in het spelen en het leren.

 

Zakelijk

De puzzels zijn ook geschikt voor zakelijke bedrijven. Door dat de meeste puzzels magnetisch zijn raak je het niet snel kwijt en het gaat ook nog is lang mee. Het is allemaal gemaakt van duurzaam hout. Je zou het bijvoorbeeld in je wachtkamer kunnen gebruiken voor de kleintjes om zich te vermaken tijdens het wachten of je kinderdagverblijf een update geven door meer leuke puzzels aan te schaffen. En dat kan allemaal bij wooded.nl.