Filter op prijs

Filter op merk

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7/10
2 product(en)

Houten speelgoed Poppenkast

Santoys Winkel / Poppenkast 2 in 1 (verrijdbaar)

154,99

Een mooie winkel die ook gebruikt kan worden als poppenkast. Zie de diverse afbeeldingen. Het geheel is verrijdbaar, de zwenkwielen kunnen vastgezet worden. In de winkel passen 3 rijen kratjes (art.F5135) die gevuld kunnen worden met etenswaren, fruit en groente zie de art.nrs.F5020, F5021 en F5134. De poppenkast heeft aan boven- en onderzijde een krijtbord waar de aanvangstijd v.d. voorstelling en wie er optreden genoteerd kunnen worden. De aanvangstijd kan ook nog op de klok ingesteld worden.
De winkel/poppenkast is 67cm breed, 40cm diep en 120cm hoog.
Leeftijd 3+

Bekijken

Vigatoys Poppenkast / Winkel 2 in 1 incl. toebehoren

68,00

Een poppenkast en winkel in een! Het onderste deel v.d. poppenkast is uitgevoerd als schoolbord, b.v. om aanvangstijd v.d. eerstvolgende voorstelling te noteren. Om de poppenkast te gebruiken als winkel dient het gordijn te worden opgerold (groene knop) en als luifel te worden gehangen.(zie 2e afbeelding) Op de zwarte vlakken aan voorzijde v.d. verkoopvakken kan geschreven worden, b.v. naam en prijs v.d. artikelen. De afgebeelde fruit- en groente-items (20st.) zijn inclusief. Afm: 53cm breed / 25cm diep / 100cm hoog. Leeftijd 3+

Bekijken

Poppenkast

Een toneelstuk geven, roodkapje spelen of juist de ridder spelen die de prinses uit de toren redt? Wooded.nl heeft een klein assortiment aan poppenkasten. Een poppenkast in combinatie met een winkeltje, dus 2 keer zoveel plezier. De poppenkast heeft een krijtbord waar je aan zou kunnen geven hoe laat de voorstelling begint of gewoon een leuke tekening op maken. Met de poppenkasten van Wooded kunnen de kinderen de beste shows geven en kan je lekker meegenieten van het toneelstukje van je kinderen. Er is een uitgebreidere poppenkast met winkel en een iets minder uitgebreide.