Yeah! Onze geheel vernieuwde website is eindelijk live gegaan. Wij vonden het tijd voor vernieuwing en daarom is het design en het logo van Wooded.nl volledig op de schop genomen. En al zeggen we het zelf, het resultaat mag er zijn.

Voor de vernieuwde webshop hebben wij gekozen voor het gebruik van modernere kleuren, waardoor het geheel er fris en speels uitziet. Vind sneller en beter het houten speelgoed wat bij jou en je kind past, door middel van het nette en duidelijke overzicht. De houten speelgoed producten zijn gemakkelijk aan je winkelmandje toe te voegen en online betalen is eenvoudig.

De webshop is nu live en helemaal klaar voor gebruik. Maar, het is niet zo dat we stil kunnen gaan zitten en wat achterover hangen. Nee zeker niet. We blijven de webshop voor jou optimaliseren door nieuwe producten toe te voegen, nieuwe blogberichten te schrijven en aantrekkelijke kortingen aan te bieden in onze sale rubriek. Hierdoor blijft Wooded.nl interessant om vaker te bezoeken en een je aankopen te doen.

Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? Neem dan gerust even contact op. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en wil je weten wanneer er nieuwe producten verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.Laatste berichten

Houten puzzels

Houten puzzels

Helemaal gek op puzzels leggen? Wil de kleine ook graag mee doen? Dat kan natuur

Lees verder
Houten speelgoed werkbanken

Houten speelgoed werkbanken

Begint je kindje al wat meer dingen uit te vinden en is het kleine speelgoed al

Lees verder