fbpx

Drumstellen, trommels, piano’s, gitaren, muzieksets en nog veel meer muziekinstrumenten, van hout. Allemaal te vinden bij wooded.nl. Kinderen beginnen vaak op een jonge leeftijd met muziek maken en/of muziek instrumenten bespelen. De klanken van een muziek instrument zijn natuurlijk super interessant voor een baby of peuter.

 

Speelgoed muziekinstrumenten van hout

Kinderen komen al snel in aanraking met muziek. Boven de wieg wordt er een muziekmobiel  gehangen zodat zij door de geluiden van de muziek in slaap vallen. Zo herkennen ze vaak ook de geluiden en blijft dit vertrouwd. Op een oudere leeftijd beginnen kinderen meer met hun ontwikkeling en gaan ze het experimenteren met de klanken.

Zo heeft Wooded een nieuw assortiment waar muziekinstrumenten zijn te vinden. Zoals houten trommels, drumstellen, gitaren, muzieksets en noem het maar op.

 

Spelenderwijs veel leren

Zodra kinderen dol zijn op muziek en het bespelen van instrumenten, kunnen ze hun muzikaliteit ontwikkelen. Kinderen kunnen door middel van het spelen met muziek instrumenten erachter te komen of er een kleine artiest schuilt. Met het leren van nieuwe dingen zoals muziek instrumenten bespelen en klanken herkennen ontwikkelen ze zich snel en leren ze wat hun emoties doen tijdens het leren. Het is een goede muzikale ontwikkeling!

 

Muziek sets

Naast de losse muziekinstrumenten verkoopt Wooded ook muzieksets. Kan je zoon of dochter niet kiezen? Kies dan voor een muziek set waar ze zich helemaal op uit kunnen leven. Ze kunnen alle klanken en tonen uit proberen. Probeer het verschil te leren tussen bepaalde muziek instrumenten en laat ze uit zoeken wat hun favoriet is.

 

Speelgoed kopen bij Wooded.nl

Wooded heeft een uitgebreid assortiment aan houten muziek speelgoed. Met alle verschillende kleuren en uitvoeringen is de keuze reuze! Naast de muziekinstrumenten heeft Wooded nog een veel groter assortiment aan allerlei soorten houten speelgoed zoals Buitenspeelgoed of houten keukentjes. Bekijk het volledige assortiment en Kies een leuk muziekinstrument uit zodat jij en jouw kinderen samen muziek kunnen gaan maken!Laatste berichten

Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder
Haal het speelparadijs in huis!

Haal het speelparadijs in huis!

In deze tijd moeten we allemaal thuis werken, leren maar ook spelen. We hebben h

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.