Filter op prijs

Filter op merk

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7.1/10
3 product(en)

Houten speelgoed Loopfietsen

Aanhanger voor Loopfiets A003BD

36,75

Aanhanger met blauwe wielen voor loopfiets A003BD. Wordt geleverd met koppelstuk. De aanhanger is gemaakt van berken multiplex en het koppelstuk van beukenhout. Leeftijd 18mnd.+

Bekijken

Aanhanger voor Loopfiets A003RD

36,75

Aanhanger met rode wielen voor loopfiets A003RD. Wordt geleverd met koppelstuk. Vanwege ontbreken van een foto v.d. aanhanger met rode wielen is de aanhanger met blauwe wielen afgebeeld!! De aanhanger is gemaakt van berken multiplex en het koppelstuk van beukenhout. Leeftijd 18mnd.+

Bekijken

 

Houten loopfietsen

De houten loopfietsen zijn het perfecte speelgoed voor uw kind. Als kind leer je op jonge leeftijd al fietsen. De kinderen leren hiermee een hoop nieuwe belangrijke dingen zoals lopen maar ook een beetje evenwicht houden om straks te kunnen fietsen als ze wat ouder zijn. De meeste kindjes beginnen dan ook als ze 2 jaar oud zijn met loopfietsen omdat het evenwichtsgevoel iets beter ontwikkeld is. Verschilt natuurlijk ook per kind.

 

Motorieke ontwikkeling

Je kindje leert evenwicht houden maar hij/zij is niet alleen daar mee bezig maar ook met vooruit kijken en de fiets in bedwang te houden. Zo ontwikkeld uw kindje zich sneller en heeft hij/zij het snel onder de knie. Natuurlijk zal je kindje uiteindelijk ook afstand en snelheid in moeten schatten zodat het kindje niet tegen iets aan botst. Zo zie je maar weer dat je met spelen ook kan leren.