fbpx

Filter op prijs

18 product(en)

Houten speelgoed Loopfietsen met 2 wielen

Balance Bike 12 Inch Junior Rood/Blauw

88,99

Balance Bike 12 Inch Meisjes Turquoise

94,99

Loopfiets 12 Inch Junior Zwart/Blank

58,99

loopfiets Flip Pink 12 Inch Junior Roze

73,95

loopfiets King Polska 12 Inch Junior Rood/Wit

50,99

Move-It loopfiets Junior Blank/Zwart

94,99

Online jouw houten loopwagen kopen

Een houten loopwagen is de perfecte aanvulling waarmee de kids op een leuke en vereenvoudigde manier de eerste stapjes zetten. Daarom is het volkomen begrijpelijk dat je graag een model in huis haalt dat slijtvast is, tegen een stootje kan en een leuk design heeft. Deze loopwagens bestel je eenvoudig en snel online. Bekijk gerust eens het volledige assortiment en ontdek de mogelijkheden die er voor jouw kleintje zijn. Naar wat voor soort design ben jij op zoek?

 

De leukste accessoire voor baby of peuter bestel je gemakkelijk online

Een loopwagen hout is de leukste accessoire voor baby of peuter. Naast dat de eerste stapjes kunnen worden gezet, kan er ook nog eens leuk worden gespeeld met een houten loopwagen. Zo kan bijvoorbeeld de favoriete knuffel of een speelgoedpop mee worden genomen als je kiest voor een loopwagen van hout met opbergvak.

 

Het leukste houten speelgoed voor jongens en meisjes

Je bent bij ons aan het juiste adres op het gebied van houten speelgoed voor meisjes en jongens. Leuk om te geven, om cadeau te krijgen of om zomaar te kopen voor je zoon of dochter. Kies voor een duwwagen in een neutraal design of in een speciaal thema. Ideaal als je kindje dol is op auto’s, dieren of een bepaalde kleur. Op zoek naar een mindere grotere uitdaging voor jouw peuter? Kijk dan ook eens bij onze loopfietsen met 3 wielen of loopfietsen met 4 wielen..

 

Een houten duwwagen bestel je in onze webshop

Waarom een houten duwwagen kopen in een echte winkel, wanneer je het ook gemakkelijk online kan doen? Het aanbod in real stores is vaak niet divers genoeg, dat ene leuke design blijkt niet op voorraad te zijn of het puilt er van de andere vaders en moeders die ook druk op zoek in de winkel. Ga dus voor gemak en bestel je houten duwwagen eenvoudig in onze webshop. Ook ander houten speelgoed, zoals een leuke knikkerbaan vind je hier!

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.