Subcategorieën

Filter op prijs

2 product(en)

Houten speelgoed Loopfietsen en Duwwagens

poppenwagen hout 57 cm roze

77,96

Van Dijk Toys poppenwagen Neem jouw pop mee op pad in deze prachtige poppenwagen. De wagen is voorzien van rubberen banden, waardoor hij geruisloos door de woonkamer kan worden geduwd. De duwstang van 60 cm is ook goed geschikt om mee te leren lopen. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: hout Afmetingen: 57 x 37 x 49 cm Hoogte duwstang: 60 cm Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Bekijken

poppenwagen met beweegbare kap wit

77,96

Van Dijk Toys poppenwagen Neem jouw pop mee op pad in deze prachtige poppenwagen. De wagen is voorzien van rubberen banden, waardoor hij geruisloos door de woonkamer kan worden geduwd. De duwstang van 60 cm is ook goed geschikt om mee te leren lopen. De witte kap is kantelbaar. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: meisjes Materiaal: hout Hoogte duwstang: 60 cm Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Bekijken

Perfecte speelgoed voor jonge kinderen

De houten loopfietsen en duwwagens van Wooded.nl zijn het perfecte speelgoed voor je kind. Spelenderwijs leren de kinderen een hoop nieuwe belangrijke dingen. En dat allemaal op een snelle maar toch veilige manier.

 

Leren lopen met duwwagens

Doormiddel van houten duwwagens kunnen de kinderen super gemakkelijk en handig leren lopen. Ze zetten daarom vaak hun eerste stapjes achter een duwwagen. Ook het evenwichtsgevoel wordt beter ontwikkelt. Het kind kan zich namelijk vast houden aan een stang. Deze is zo op of aan de duwwagen bevestigd, dat het wagentje niet omvalt wanneer het kind zich eraan op trekt. Kan je kindje al beter lopen? Dan kan de stang bij sommige duwwagens verplaats worden, waardoor je kind de wagen beter kan gaan duwen.

 

Beter inschattingsvermogen ontwikkelen

Met houten loopfietsen ontwikkelen de kinderen een nog beter evenwichtsgevoel. In het begin zal het nog wat lastig zijn om de loopfiets overeind te houden, maar voor je het weet kun je de kleine al niet meer bij houden. Tevens zal het inschattingsvermogen van het kind vooruit gaan. Dit komt omdat het kind afstand en snelheid moet leren in schatten, om nergens tegen aan te botsen.

Naast een goede ontwikkeling van het inschattingsvermogen, ontwikkelt het kind ook een goede motoriek. Dit komt doordat het kind het loopfietsje recht moet houden om niet te vallen en het tegelijker tijd vooruit moet brengen. Doordat het kind al met een loopfiets heeft geoefend, kunnen kinderen vaak ook sneller zelfstandig fietsen met een fiets met trappers.

 

Veel keus

Ons assortiment bevat allerlei verschillende uitvoeringen van houten loopfietsen en duwwagens. Wij bieden onder andere simpele duwwagens met de mogelijkheid blokken in te laden in de bak en multifunctionele duwwagens met vele diverse speelmogelijkheden voor je kind. Deze hebben onderdelen die draaibaar of verschuifbaar zijn. De duwwagens hebben een duwstang die voorkomt dat de duwwagen omvalt, wanneer een kind zich eraan op trekt. De duwstang is te verstellen naar mate je kind ouder wordt.