Filter op prijs

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7/10
67 product(en)

Houten speelgoed Levensmiddelen

Njoykids Kratje met Brood en Melk

14,95

Het kratje bevat ’n broodje, ’n krakeling, ’n ei, ’n klontje boter en een flesje melk. Een compleet ontbijtje dus. Het ontbijtje kan prima verkocht worden vanuit de marktkraam. Afm. kratje: 11 x 15 x 7cm hoog. Leeftijd 2

Bekijken

Njoykids Kratje met IJsjes

11,95

Een kratje met 6 ijsjes. De ijsjes kunnen prima vanuit de marktkraam (zie art. N4036) verkocht worden. Uw peuter zal ze u graag laten proeven. Afm. kratje: 11 x 15 x 7cm hoog. Leeftijd 2+

Bekijken

Njoykids Snijset Etenswaren in Koffer

27,99

Een uitgebreide en mooi afgewerkte set etenswaren in koffer. De set bestaat uit 10 verschillende etenswaren die op de meegeleverde snijplank met het mesje doorgesneden kunnen worden. Alle delen hebben klittebandverbinding.
Leeftijd 2+

Bekijken

Njoykids Snijset Fruit en Groente in Koffer

29,95 27,49

Een uitgebreide en mooi afgewerkte set snijfruit en groente in koffer. De set bestaat uit 7 fruit- en 3 groente-items die op de meegeleverde snijplank met het mesje doorgesneden kunnen worden. Alle delen hebben klittebandverbinding.
Leeftijd 2+

Bekijken

Santoys Boterhammenset 3-dlg.

1,75

Set van 3st. boterhammen. De boterhammen zijn 8cm hoog en 1cm dik. Een gebakken eitje er op en dan smakelijk eten maar!!

Bekijken

 

Alles om te kunnen koken/bakken

Iedereen heeft levensmiddelen nodig om te kunnen leven. De kleine huismannen of huisvrouwen kunnen natuurlijk ook niet koken zonder ingrediënten. Daarom vindt je bij de levensmiddelen diverse houten benodigdheden voor bij het koken. Je kind kan de lekkerste en origineelste gerechten voor je klaar maken. Toch liever een kant-en-klaar maaltijd? Wij bieden ook houten speelgoed pizza’s en hamburgers. Er is genoeg keuze in de levensmiddelen zoals cakejes, boterhammen, appels etc.

 

Sets

Er zijn natuurlijk de lossen levensmiddelen maar Wooded heeft ook sets. Een snij set met groente en fruit of een ontbijt set. Je kunt echt alles combineren!