fbpx

Begint de kleine al met zijn of haar eerste stapjes te zetten? Dan zijn de loopfietsen en duwwagens hier het meest geschikt voor. Zo kunnen ze op een leuke en veilige manier een start maken met het lopen.

Leren lopen met duwwagens
De duwwagens zijn een geschikt hulpmiddel voor uw peuter om te leren lopen. Het evenwichtsgevoel wordt hier ook beter door ontwikkeld. Zo kunnen ze zich optrekken aan de stang zonder dat de wagen omkiept! Ideaal toch? Zo kunnen ze gemakkelijk de eerste stapjes zetten. Door de vele maten, soorten en kleuren kunnen ze er altijd plezier van hebben. Kan je kindje al beter lopen? Dan kan de stang bij sommige duwwagens verplaatst worden, zo kan je kind de wagen beter duwen.

Houten loopfietsen
Met de houten loopfietsen kunnen de kinderen een nog beter evenwichtsgevoel ontwikkelen. Het zal natuurlijk in het begin wel wat lastig zijn om de loopfiets overeind te komen maar oefenen baard kunst, voor je het weet gaat de kleine als een speer door de huiskamer heen. Het inschattingsvermogen van het kind zal vooruit gaan doordat ze bezig zijn met de afstand en de snelheid om natuurlijk nergens tegen aan te botsen. Door veel met de loopfiets te hebben geoefend kunnen de kinderen vaak al snel zelfstandig fietsen op een fiets met trappers.

Genoeg keus
We hebben verschillende varianten en uitvoeringen van de houten loopfietsen en duwwagens. Duwwagens waar de kleine zelf zijn of haar speelgoed in kan doen maar natuurlijk ook duwwagens waar diverse speelmogelijkheden op zitten. Verschuifbare delen draaibare delen. Er is genoeg keus voor ieder kind! Waar ze heel veel plezier van kunnen hebben en iets van kunnen leren.Laatste berichten

Sinterklaas trakteert!

Sinterklaas trakteert!

Sinterklaas is weer in het land en de verlanglijstjes worden weer gemaakt. De sc

Lees verder
Houten speelgoed keukens

Houten speelgoed keukens

Heeft de kleine ook al wat gevoel voor koken of speelt hij of zij graag in de ke

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.