fbpx

Filter op prijs

23 product(en)

Houten speelgoed Legpuzzels


Houten legpuzzels

Houten puzzels zijn uitdagend en leerzaam! Veel kinderen komen al jong in aanraking met elektronische apparaten, maar er gaat niets boven houten speelgoed. Zo zorgt een houten puzzel bestemd voor 1 of 2 jarige kinderen met dikke houten knoppen voor eindeloos veel plezier en is je kind helemaal voldaan als alle stukjes van een legpuzzel een geheel vormen. Een puzzel stimuleert de zintuigen en de concentratie. Jonge kindjes leren met dit speelgoed bovendien de wereld te ordenen en dierfiguren, beroepen of seizoenen te herkennen!

 

Een houten puzzel voor jonge kindjes

Voor baby’s en peuters spelen puzzels een belangrijke rol om de wereld om hen heen te leren kennen. Met een puzzel die geschikt is voor hun leeftijd leren ze puzzelstukken in de hand te pakken en voelen ze het gewicht. Ook leren ze kleuren en vormen te onderscheiden, zoals bekende geometrische vormen. Grote blokpuzzels dagen kinderen van deze leeftijd uit om een plaatje compleet te maken.

 

Makkelijke en moeilijke houten legpuzzels

Heel leuk zijn ook de puzzels met extra dikke stukken, die je kind ook los kan gebruiken om mee te spelen en waarmee hij zijn eigen verhalen kan bedenken. Iets oudere kindjes kunnen steeds moeilijkere legpuzzels maken met een groter aantal stukjes, zoals een puzzel met een landkaart of een ander thema. Ook met cijfer- en woordjespuzzels gaat het leren van deze vaardigheden als vanzelf.

 

Een duurzame puzzel van hout online bestellen

Spelen en leren lopen in elkaar over tijdens het puzzelen. Zo stimuleert iedere puzzel nieuwe vaardigheden, van de fijne motoriek tot het bedenken van creatieve oplossingen. Houd je ook zo van hout? Hout is een duurzaam materiaal, kan tegen een stootje kan en oogt veel rustiger dan plastic. Hierdoor zorgt het ook voor meer rust in je interieur. Uiteraard is al het houten speelgoed uit onze webshop veilig en verantwoord. Wat te denken van onze houten kinderkeukens of loopwagens? Bestel je favoriete houten speelgoed vandaag nog en bezorg je kindje plezier en veel nieuwe leermomenten!

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.