Filter op prijs

Filter op merk

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7/10
14 product(en)

Houten speelgoed Kralenframes

Santoys Kralenframe Station

49,95

Afmetingen: 35 x 35 x 26cm hoog. De autootjes en poppetjes kunnen niet uit de groeven genomen worden. Geen losse onderdelen dus!

Bekijken

Santoys Speelkubus Groot 5-zijdig bespeelbaar

377,95

Deze grote speelkubus is uitstekend geschikt voor speelhoekinrichting en wachtruimtes. Geen losse onderdelen en zeer degelijk van uitvoering! Naast de speelkubus ziet u de 4 zijkanten afzonderlijk afgebeeld. De vergrote afbeeldingen laten speelkubus en zijkanten in detail goed zien. Afmetingen: 61cm x 61cm x 100cm hoog.Leeftijd 18mnd+ Omschrijving van de functies van de 4 zijkanten:-De voorzijde v.d. speelkubus is voorzien van een xylofoon een draaibare boxroller met bel en 3 schijven met print die afzonderlijk kunnen draaien.- De linkerzijkant van de kubus is uitgevoerd als labyrint. Met 2 magneetpennen moeten een aantal kogeltjes van begin naar het eind v.h. labyrint getrokken worden. Prima oefening voor de fijne motoriek.-De rechter-(niet zichtbare) zijkant v.d. kubus (onderste in de rij afgebeelde zijkanten) heeft ook een labyrintfunctie. Daar dienen een aantal verschillend gekleurde blokjes via het labyrint van boven naar beneden naar het juiste eindstation met overeenkomende kleur geschoven te worden.-In de achterkant v.d. kubus (2e van boven in de rij afgebeelde zijkanten) vallen een aantal blokjes al zigzaggend naar beneden.-De bovenzijde v.d. speelkubus is zoals duidelijk te zien uitgevoerd als kralenframe.

Bekijken

Santoys Tafel met Kralenframe

119,95

Deze tafel met kralenframe is uitstekend geschikt voor speelhoekinrichting en wachtruimtes. Geen losse onderdelen! De tafeldiameter is 60 cm en totale hoogte is 97 cm. Leeftijd 2+

Bekijken

Vigatoys Activiteitentafel met Kralenframe

92,50

Een solide activiteitentafel met kralenframe. Prima geschikt voor speelhoeken en wachtruimtes. Behalve met het kralenframe kan er ook gespeeld worden met het windmolentje en de tandwielen die op de tafel gemonteerd zijn. Tevens kan er gespeeld worden met de 5 bijhorende speelfiguren en het op de tafel gemonteerde slagboompje. De tafelpoten zijn gemaakt van beukenhout en hebben een degelijke schroefverbinding met het tafelblad. De diameter v.d. tafel is 60cm en hoogte v.d. tafel is 50cm. De totale hoogte incl. kralenframe is 81cm. Leeftijd 2+

Bekijken
SALE
-16%
Vigatoys Kralenframe Boerderij trekfiguur-0

Vigatoys Kralenframe Boerderij trekfiguur

19,99 16,75

Een leuk trekfiguur met de functie van een kralenframe. Als het kralenframe rijdt gaan ook de 3 tandwielen met daarop de boer koe en hond draaien. Afm: Lengte 20cm / breedte 20cm / hoogte 26cm. Leeftijd 18mnd+

Bekijken

Vigatoys Kralenframe groot

20,50

Mooi en degelijk groot kralenframe met totaal 27 gekleurde kralen en dierfiguren. Afmetingen: 31,5 x 25 x 31,5cm hoog. Leeftijd 18mnd+

Bekijken

Vigatoys Kralenframe groot (kopie)

12,50

Een stevig kralenframe met 25 kleine en grote kralen in diverse vormen. Een kralenframe is en blijft een aantrekkelijk speelobject waar de kleintjes graag mee spelen! De maten van de voetplaat zijn 23 x 13cm en hoogte v.h. kralenframe is 19cm.
Leeftijd 18mnd+

Bekijken

Vigatoys Kralenframe klein Auto

3,30

Een leuk kralenframe in mini-uitvoering. Totaal zijn er 6 verschillende mini-kralenframes.(zie art.nrs.V9767A t/m V9767F) De draadvorm kleurstelling en voetplaatbedrukking is bij alle 6 verschillend. Afm: diameter v.d. voet is 9cm / de hoogte is 13,5cm. Leeftijd 18mnd.

Bekijken

Vigatoys Kralenframe klein Beer

3,30

Een leuk kralenframe in mini-uitvoering. Totaal zijn er 6 verschillende mini-kralenframes.(zie art.nrs.V9767A t/m V9767F) De draadvorm kleurstelling en voetplaatbedrukking is bij alle 6 verschillend. Afm: diameter v.d. voet is 9cm / de hoogte is 13,5cm. Leeftijd 18mnd.

Bekijken

Groot & klein

Wooded biedt verschillende soorten kralenframes. Kralenframes voor wat grotere kindjes maar ook voor de kleinste. De kralenframes hebben een gezellige uitstraling, hebben vrolijke kleuren en de kralenframes hebben verschillende speelmogelijkheden. Normale kralenframes, tafel kralenframes en hele uitgebreide kralenframes. De kralen frames zijn voor zowel consumenten en zakelijke praktijken geschikt. De kleine kralenframes zijn makkelijk op te bergen.

 

Zakelijk

De grotere kralen frames zoals de tafels en speelkubus zijn ook geschikt voor zakelijke praktijken. Je zou ze in de wachtkamer kunnen plaatsen zodat de kinderen ook iets hebben om tijdens het wachten mee te spelen. Dat maakt het wachten net iets leuker!