Filter op prijs

Filter op merk

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7/10
19 product(en)

Houten speelgoed Klein speelgoed

SALE
-41%
Santoys Lieveheersbeestje grijpfig. met geluid-0

Santoys Lieveheersbeestje grijpfig. met geluid

8,50 4,99

Het lieveheersbeestje is gemaakt van textiel i.c.m. hout. Als je op de buik drukt geeft ie een piepgeluid. De uitvoering die geleverd wordt is die met het houten kopje zie rechtse afbeelding! Het stof van de buik is hetzelfde als bij linkse afbeelding! De hoogte is 12cm. Leeftijd 9mnd.+

Bekijken
SALE
-33%
Santoys Pullback dieren (p. set v. 3st.)-0

Santoys Pullback dieren (p. set v. 3st.)

8,95 5,99

De dieren rijden vanzelf vooruit als je ze eerst achteruit laat rijden. (door opwindmechaniek) Afmetingen: lengte 8cm / hoogte 55-65cm.

Bekijken

Santoys Rijgfiguur Giraffe

4,75

Een eenvoudig rijgfiguurtje waarmee rijgen en strikken geoefend kan worden. Afm: 10cm breed / 14cm hoog / 0,7cm dik. Leeftijd: 3+

Bekijken

Klein houten speelgoed

Het kleine speelgoed is er in allemaal verschillende soorten, kleuren en thema’s. Van magneetfiguren tot tandendoosjes. Er is genoeg keuze uit het kleine speelgoed. Het kleine speelgoed kan rijden, geluid maken, draaien en noem het maar op. De kinderen kunnen zich er uren mee vermaken door wat het speelgoed allemaal wel niet kan! Het speelgoed is heel kleurrijk en zorgt voor een leuk beeld. Het is handig om op te bergen omdat het klein speelgoed is, maar kijk wel uit dat je het niet snel kwijtraakt . Het kleine speelgoed is te verkrijgen van de merken Vigatoys en Santoys.