Filter op prijs

Filter op merk

zeer snelle levering volgende dag al, goede prijs prachtig houten speelgoed.
- leek
493 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.1/10
21 product(en)

Productcategorieën : Klein speelgoed

Letter-/naamtreintjes

1,85

Het lettertreinsysteem is gemaakt van berkenhout en bestaat uit 26 verschillende letters in naturel en rood + locomotieven in naturel en geel en eindwagons in naturel en geel. Als u bestelt vult u het totaal aantal letters in waaruit de naam bestaat + locomotief en eindwagon! (bv. bij Niels is het totaal aantal 7). In het vak opmerkingen noteert u vervolgens de naam van het kind en geeft u aan of u de naam in naturel of rood geleverd wilt hebben. Wanneer geen kleur wordt aangegeven worden de letters standaard in naturel geleverd! Let op: letter-/naamtreintjes zijn decoratie-artikelen en dus niet geschikt om mee te spelen!! De minimale afname van dit product is indien U niets anders besteld 6 stuks (locomotief en/of treinletters en/of eindwagon).In dat geval dient een naam dus uit minimaal 4 letters te bestaan!

Bekijken

Santoys Lieveheersbeestje geel (pull back)

2,75 1,95

Het lieveheersbeestje rijdt vanzelf vooruit als je ‘m eerst achteruit laat rijden.(door opwindmechaniek) Lengte 6cm. NB: in tegenstelling tot wat de foto laat zien is ook dit artikel net zo netjes afgewerkt als de Bij (art.F5700C)

Bekijken

Santoys Lieveheersbeestje grijpfig. met geluid

8,50 4,99

Het lieveheersbeestje is gemaakt van textiel i.c.m. hout. Als je op de buik drukt geeft ie een piepgeluid. De uitvoering die geleverd wordt is die met het houten kopje zie rechtse afbeelding! Het stof van de buik is hetzelfde als bij linkse afbeelding! De hoogte is 12cm. Leeftijd 9mnd.+

Bekijken

Santoys Pullback dieren (p. set v. 3st.)

8,95 5,99

De dieren rijden vanzelf vooruit als je ze eerst achteruit laat rijden. (door opwindmechaniek) Afmetingen: lengte 8cm / hoogte 55-65cm.

Bekijken

Santoys Rijgfiguur Giraffe

4,75

Een eenvoudig rijgfiguurtje waarmee rijgen en strikken geoefend kan worden. Afm: 10cm breed / 14cm hoog / 0,7cm dik. Leeftijd: 3+

Bekijken