Subcategorieën

Filter op prijs

zeer snelle levering volgende dag al, goede prijs prachtig houten speelgoed.
- leek
493 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.1/10
52 product(en)

Productcategorieën : Keukens en accessoires

Aanrechtblok 60cm hoog

89,95 47,50

Dit aanrechtblok is 60cm hoog en gemaakt van berken multiplex. Het bovenblad is 34 x 38cm. Alleen de rechterla kan open! De deurtjes hebben metalen scharnierpennen. Wordt gemonteerd geleverd!Leeftijd 3+ NB: Dit artikel is sterk afgeprijsd omdat er geen fornuisjes in dezelfde stijl meer leverbaar zijn!

Bekijken

Broodrooster

13,75 10,95

Eerst met de witte knop de “temperatuur instellen” dan even wachten tot de 2 sneetjes brood “bruin”zijn en vervolgens de hendel aan linkerzijde naar beneden drukken waardoor de sneetjes omhoog komen en ze uit het broodrooster gepakt kunnen worden. Als de hendel wordt losgelaten zakken de boterhammen weer naar beneden. De witte knop geeft een klikgeluid als je er aan draait. De sneetjes brood zijn inclusief. Afm: 20cm lang / 10,5cm breed / 12cm hoog. Leeftijd: 3+

Bekijken

Koffiezetapparaat

14,95

Met dit “Senseo”-koffiezetapparaat kun je prima koffie zetten. Stop de meegeleverde “koffiepad” onder het witte klepje (zie foto), draai enkele keren aan de klikkende witte knop zodat het apparaat zijn werk gaat doen, druk dan op blauwe knop boven en Voilà…een lekker bakje koffie! Afm: 18,5cm lang / 9,5cm breed / 19,5cm hoog. Leeftijd: 3+

Bekijken

Njoykids Koffiemachine

28,95

Een mooi uitgevoerde koffiemachine met 6 pads voor koffie, cappuchino, espresso, americano, mocca en chocolademelk. De pads kunnen allemaal afzonderlijk in de houder geplaatst worden. Verdere toebehoren zijn ‘n koffiebeker, ‘n suikerpot met lepel en een pakje melk. De rode knop aan de zijkant klikt als ie op aan of uit wordt gezet. Afm: breedte 16,5cm / hoogte 21cm. Leeftijd 3+

Bekijken

Santoys 4-delige Speelkeuken rose

309,50

Mooi afgewerkte 4-dlg. speelkeuken gemaakt van rubberwood. De deuren van koelkast aanrechtblok en wasmachine zijn uitgevoerd in mdf.Degelijke uitvoering geschikt voor de kinderopvang!Alle deuren zijn uitgevoerd met metalen scharnieren.De werkhoogte is 54cm en totale breedte is 160cm.De keuken bestaat uit:-Fornuis-Aanrechtblok-Wasmachine-Koelkast Leeftijd 3+ NB: Alle keukenitems worden ongemonteerd geleverd.(eenvoudige montage!)

Bekijken

Santoys 6-delige Speelkeuken kleur

499,00

Mooi afgewerkte 6-dlg. speelkeuken gemaakt van rubberwood i.c.m. rubberwood-meubelplaat. Degelijke uitvoering, geschikt voor de kinderopvang! Alle deuren zijn uitgevoerd met metalen scharnieren en alle knoppen klikken als je er aan draait. De breedte van alle afzonderlijke items is 40cm (hoekkast 70cm) en de diepte is 36cm. De werk-hoogte is 54cm en hoogte v.d. koelkast is 85cm. Leeftijd 3+ De keuken bestaat uit: -fornuis -aanrechtblok -wasmachine -koelkast -afwasmachine -hoekkast NB: De keukendelen worden ongemonteerd geleverd.(eenvoudige montage!)

Bekijken

Santoys Aanrechtblok kleur

79,95

Mooi afgewerkt aanrechtblok gemaakt van rubber-wood. Degelijke uitvoering geschikt voor de kinder-opvang! De deurtjes zijn uitgevoerd met metalen scharnieren.Afm: 40cm breed / 36cm diep / werkbladhoogte 54cm.Wordt ongemonteerd geleverd.(eenvoudige montage!) Leeftijd 3+ NB: Het aanrechtblok kan met nog 3 andere keukenitems worden uitgebreid tot een complete 4-dlg. speelkeuken, zie 2e foto!

Bekijken

Santoys Afwasmachine kleur

79,95

Mooi afgewerkte afwasmachine gemaakt van rubberwood. Degelijke uitvoering geschikt voor de kinderopvang! De deur is uitgevoerd met metalen scharnieren.Afmetingen: 40cm breed / 36cm diep / 54cm hoog.Wordt ongemonteerd geleverd.(eenvoudige montage!) Leeftijd 3+

Bekijken

Santoys Afwasmachine lux kleur

82,95

Mooi afgewerkte afwasmachine, gemaakt van rubberwood. Degelijke uitvoering, geschikt voor de kinderopvang! De deur is uitgevoerd met metalen scharnieren. Afmetingen: 40cm breed / 36cm diep / 54cm hoog. Wordt ongemonteerd geleverd.(eenvoudige montage!) Leeftijd 3+

Bekijken

Houten keukentjes

Laat jekind de sterren van de hemel koken met onze houten keukentjes. Of de kinderen nu graag een ‘gebakken eitje’ willen maken of ‘cakejes’ willen bakken, het is allemaal mogelijk met het houten speelgoed. Ons assortiment biedt je diverse houten keukentjes van merken zoals Santoys, Njoykids en Vigatoys. Deze zijn stuk voor stuk degelijk en gemaakt van mooi afgewerkt hout.

 

Volledige keuken of inklapbaar?

Wij bieden volledige houten keukentjes die bestaan uit onder andere een fornuis, aanrechtblok, wasmachine, koelkast en magnetron. Maar je vindt bij ons ook inklapbare keukentjes die na het spelen gemakkelijk op te bergen zijn. Bij meerdere keukentjes is het mogelijk om met de knoppen te draaien en maken deze ook een klikgeluid bij verschillende standen.

 

Keukenaccessoires voor in de houten kinderkeuken

Onmisbaar voor de kleine kok, keukenaccessoires. Bij ons vind je ook een gevarieerd aanbod aan houten keukenaccessoires. Deze kunnen door je kind gebruikt worden bij het spelen met de houten keukentjes. Laat je kind cupcakes voor je bakken of koffie zetten doormiddel van de cupcakeset en de koffiemachine. Je kind zou ook een eitje kunnen bakken en daarbij gebruik maken van een houten steelpan, koekenpan, soeppan, waterketel of een kookset met een spatel en pollepel. De kinderen zullen met de grootste zorg de leukste gerechten maken.

 

Online bestellen bij Wooded

Bij Wooded.nl vind je een uitgebreid aanbod aan houten keukentjes en keukenaccessoires. Deze zijn makkelijk online te bestellen. Het voordeel van de houten keukentjes en accessoires is dat het speelgoed lang mee gaat en niet snel kapot gaat. En het speelgoed is gemakkelijk te reinigen. Je kind kan er dus lang mee spelen en je hebt er bijna geen omkijken naar. De houten keukentjes zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor in de kinderopvang en in tandartspraktijken.