Subcategorieën

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 6.5/10
0 product(en)

Houten speelgoed Keukens en accessoires

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

Houten keukentjes

Laat jekind de sterren van de hemel koken met onze houten keukentjes. Of de kinderen nu graag een ‘gebakken eitje’ willen maken of ‘cakejes’ willen bakken, het is allemaal mogelijk met het houten speelgoed. Ons assortiment biedt je diverse houten keukentjes van merken zoals Santoys, Njoykids en Vigatoys. Deze zijn stuk voor stuk degelijk en gemaakt van mooi afgewerkt hout.

 

Volledige keuken of inklapbaar?

Wij bieden volledige houten keukentjes die bestaan uit onder andere een fornuis, aanrechtblok, wasmachine, koelkast en magnetron. Maar je vindt bij ons ook inklapbare keukentjes die na het spelen gemakkelijk op te bergen zijn. Bij meerdere keukentjes is het mogelijk om met de knoppen te draaien en maken deze ook een klikgeluid bij verschillende standen.

 

Keukenaccessoires voor in de houten kinderkeuken

Onmisbaar voor de kleine kok, keukenaccessoires. Bij ons vind je ook een gevarieerd aanbod aan houten keukenaccessoires. Deze kunnen door je kind gebruikt worden bij het spelen met de houten keukentjes. Laat je kind cupcakes voor je bakken of koffie zetten doormiddel van de cupcakeset en de koffiemachine. Je kind zou ook een eitje kunnen bakken en daarbij gebruik maken van een houten steelpan, koekenpan, soeppan, waterketel of een kookset met een spatel en pollepel. De kinderen zullen met de grootste zorg de leukste gerechten maken.

 

Online bestellen bij Wooded

Bij Wooded.nl vind je een uitgebreid aanbod aan houten keukentjes en keukenaccessoires. Deze zijn makkelijk online te bestellen. Het voordeel van de houten keukentjes en accessoires is dat het speelgoed lang mee gaat en niet snel kapot gaat. En het speelgoed is gemakkelijk te reinigen. Je kind kan er dus lang mee spelen en je hebt er bijna geen omkijken naar. De houten keukentjes zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor in de kinderopvang en in tandartspraktijken.