Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 6.5/10
0 product(en)

Houten speelgoed Huishouding

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

Alles voor bij een houten keuken

De kleine huismannen of huisvrouwen kunnen natuurlijk niet koken zonder ingrediënten. Daarom vindt je bij huishouding diverse houten benodigdheden voor bij het koken. Een tomaat erbij of een ui. Je kind kan de lekkerste en origineelste gerechten voor je klaar maken. Toch liever een kant-en-klaar maaltijd? Wij bieden ook houten speelgoed pizza’s en hamburgers. Het houten huishouding speelgoed kan aan elkaar verbonden worden doormiddel van klittenband. Hierdoor valt de gemaakte hamburger niet uit elkaar.

 

Houten speelgoed kopen?

Bestel voordelig en snel bij Wooded.nl het beste houten speelgoed voor je kind. Houten speelgoed is perfect voor kinderen perfect om mee te spelen. Het is gaat lang mee en is eenvoudig te reinigen. Het assortiment van Wooded.nl bevat vele soorten houten speelgoed. Groot of klein, trein of auto, keuken of werkbank, wij hebben voor ieder wat wils.