fbpx

Begint je kindje al wat meer dingen uit te vinden en is het kleine speelgoed al niet meer zo interessant? Dan is een houten speelgoed werkbank heel leuk voor de kleine. Bij wooded.nl ben je bij het goede adres! Houten speelgoed werkbanken zijn er een verschillende soorten, maten en kleuren.

 

Hamerbanken

Lekker hard die schroeven er in tikken en veel geluid kunnen maken. Dat kan met een hamerbank. Ze zijn leuk om  mee te spelen en de kleine kan zich de hele dag vermaken. Er zijn veel verschillende hamerbanken zoals kleurrijke hamerbanken, kleine, grote en in andere vormen. Door middel van het spelen met de hamerbanken ontwikkeld het kind zijn of haar motoriek en oog-hand coördinatie. Ze moeten natuurlijk de pennen er goed in kunnen richten en tegelijkertijd met de hamer door het gat moeten slaan. Je kind kan natuurlijk ook de kleuren leren door middel van een hamer bank met verschillende kleuren.

 

Werkbanken

De kleine heeft natuurlijk al vaker in de garage een hele grote werkbank zien staan, die wil hij of zij nu natuurlijk ook hebben. Het is ook leuk om lekker te klussen met papa en/of mama. Er zijn verschillende werkbanken waar de kleine zich uren mee kan vermaken. Grote werkbanken en kleine werkbanken. De grotere werkbanken zijn uiteraard veel uitgebreider en hebben genoeg gereedschap, bouten, moeren ect. De kleinere werkbanken zijn handig op te bergen of mee te nemen om te spelen. De werkbank is zo opgeruimd, het staat zo in de kast en niet meer in het zicht! De werkbanken hebben natuurlijk ook frisse kleurtjes zodat het er ook leuk uit ziet.

 

Accessoires

Als de kleine nog niet genoeg bouten, moeren, schroevendraaier of hamers heeft zijn er natuurlijk ook genoeg accessoires! Gereedschapskisten zodat de kleine zijn of haar gereedschap op kan bergen zodat er niks verloren raakt. Of een gereedschap gordel zodat de kleine alles bij de hand heeft en mama of papa meteen te hulp kan staan.

 

Voordelen

De hamerbanken en werkbanken gaan heel lang mee en kunnen gemakkelijk af gedaan worden met een sopje, en het lijkt weer zo goed als nieuw. Super handig dus.Laatste berichten

Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder
Haal het speelparadijs in huis!

Haal het speelparadijs in huis!

In deze tijd moeten we allemaal thuis werken, leren maar ook spelen. We hebben h

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.