fbpx

Heeft de kleine ook al wat gevoel voor koken of speelt hij of zij graag in de keuken? Wacht niet langer en koop een houten keukentje. Hoe gaaf is het als de kleine als een ware chef een gerechtje klaar maakt in zijn of haar eigen keukentje? Ze kunnen met de houten keukens de sterren van de hemel koken. Wacht maar tot ze wat ouder zijn en een geheel 3 gangen diner voor je kunnen koken!

Spelen en ontdekken
Spelen met een houten keukentje is voor kinderen ontzettend leuk. Dit komt doordat de keukentjes verschillende beweegbare onderdelen bevatten. Zodoende is er genoeg te ontdekken en te beleven tijdens het spelen. En door de vele keuken accessoires die verkrijgbaar zijn, kun je het keukentje blijven uitbreiden. Neem bijvoorbeeld een koekenpan waarin de kleine chef een lekker eitje kan bakken. Of een kook set met pannen, spatels en lepels. Er kunnen ook houten etenswaren/levensmiddelen aan de keuken toegevoegd worden. Zo kunnen ze al hun fantasie kwijt in het bakken van bijvoorbeeld een eitje. Bij houten keukens kunnen we natuurlijk ook denken aan barbecues of kleine keukens die op tafel kunnen worden gezet. De keuze is zeer groot voor de kleine kok!

Ideale houten keuken
Een houten keuken is een uitstekende aankoop. Het hout gaan niet snel kapot en heeft een lange levensduur ten opzichte van andere materialen. Je krijgt dus echt waar voor je geld. De houten keukentjes zijn ook gemakkelijk schoon te krijgen en te houden. Je hoeft er maar even met een vochtig doekje overheen te gaan en voilà, weer klaar om mee te spelen. Er is voor ieder kind een perfecte keuken te vinden. In de grootte, kleuren, accessoires en soorten.

Bij ons vindt je honderd procent zeker dé perfecte houten keuken voor jou kind. Dus neem snel een kijkje in ons assortiment. Wij bieden diverse grote keukens aan maar ook kleine keukens kun je bij ons vinden.Laatste berichten

Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder
Haal het speelparadijs in huis!

Haal het speelparadijs in huis!

In deze tijd moeten we allemaal thuis werken, leren maar ook spelen. We hebben h

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.