fbpx

Met de houten speelgoed garages kunnen de kinderen hun fantasie erop los laten. Politie auto’s, brandweerwagens, helikopters. Verzin het er maar op los!

 

Speelgoed garages

De speelgoed garages heb je in alle soorten, maten en kleuren. Genoeg keuze voor de kleine. Ze kunnen de fantasie erop los laten gaan en een spannend avontuur beleven! Veel verschillende kleuren. Rood, blauw, groen, noem het maar op en ook veel verschillende thema’s. We hebben het allemaal. Ze zijn geschikt voor kindjes die 3 jaar en ouder zijn.

 

Soorten garages

We hebben een groot formaat garages. Die zijn 64 cm lang, 37 cm breed en 43 cm hoog. Deze garage is in de kleuren rood en blauw. Ze hebben zelfs een lift waar de auto’s mee naar boven kunnen! We hebben verder nog een kleine brandweerkazerne zodat de kleine een echte brandweerman/vrouw kan worden. Er zit een brandweerauto, brandweer helikopter, brandweerman, stapelbed, bureau met stoel en een brandkraan bij. Dus genoeg om mee te spelen. Dan hebben we nog een hele leuke uitgebreide garage er tussen zitten. Wat is er nou zo leuk aan die garage?  Het is ook een benzine station en er zit ook een lift in de garage. En het leukste nog is dat er 4 auto’s en een helikopter bij zitten!

 

Accessoires

Er is een hele brede keuze in de accessoires. We hebben helikopters, auto’s, vrachtwagens, brandweerauto’s, graafmachines en nog veel meer! Ook nog boerderij speelfiguren, brandweer speelfiguren en wegenbouw speelfiguren. zo kan de kleine zijn of haar garage uitbreiden tot de perfecte garage.

 

Wachtruimtes

De garages en accessoires zijn natuurlijk ook geschikt voor in de wachtruimtes zoals van een dokterspraktijk of een tandartspraktijk. Dan kunnen de kindjes die langs komen lekker spelen terwijl ze wachten. Het is niet snel kapot te krijgen dus gaat het langer mee dan ander speelgoed. Het is ook hel veilig dus zo heb je er als bedrijf niet veel omkijk naar. Alleen moet je het speelgoed ooit wel eens schoonmaken waardoor het weer gloed als nieuw lijkt.Laatste berichten

Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder
Haal het speelparadijs in huis!

Haal het speelparadijs in huis!

In deze tijd moeten we allemaal thuis werken, leren maar ook spelen. We hebben h

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.