fbpx

Helemaal gek op puzzels leggen? Wil de kleine ook graag mee doen? Dat kan natuurlijk niet als ze iets te moeilijk zijn. Daarom zijn er ook houten puzzels die geschikt zijn voor de kleintjes die van puzzelen houden.

 

Puzzels

Puzzelen is natuurlijk super leuk, met heel het gezin uit proberen te vogelen hoe het nou in elkaar zit. Maar de kleinere puzzelaars moeten ook mee kunnen doen. Er zijn zo veel verschillende puzzels! Puzzels met dieren, auto’s, eten en nog veel meer. De puzzels zijn mooi afgewerkt en hebben leuke vrolijke kleuren en figuren erop staan. Ze zijn van duurzaam hout gemaakt en gaan lang mee zodat de kleine er super lang plezier van kan hebben.

 

Leren

Het is natuurlijk niet alleen plezier hebben maar ze kunnen er ook nog iets van leren! Door dat ze de puzzels op de goede plek moeten neer leggen leren ze de vormen en kleuren herkennen. De dieren kunnen ze ook leren kennen met de puzzels! Zo heb je het dubbel op, lekker spelen en tegelijkertijd leren.

 

Verschillende soorten

Er zijn zo veel soorten puzzels dat je bijna geen keuze kan maken welke je wil. Normale puzzels, kleine puzzels, moeilijke puzzels, stapel puzzels en puzzels die je op meerdere manieren in elkaar kan zetten.

 

Zakelijk

De puzzels kun je ook gebruiken in een kinderdagverblijf of een tandartswachtkamer etc. Zo kunnen de kleintjes zich heel de dag vermaken of tijdens het wachten toch nog even spelen. Doordat de puzzels zo lang mee gaan zijn ze super handig en hoef je niet om het half jaar nieuw speelgoed aan te schaffen omdat het kapot is. Het klinkt raar maar het past ook veel beter bij het interieur en geeft ook meteen een milieu vriendelijke look aan je bedrijf!Laatste berichten

Bij Wooded zouden wij het wel weten. Met houten speelgoed spelen natuurlijk! In

Lees verder
Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.