Filter op prijs

Filter op merk

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7/10
3 product(en)

Houten speelgoed Hijskranen

Njoykids Containerkraan

49,99

Een grote en stevige containerkraan die containers vanuit ’t schip zo op de containertruck kan zetten, zie de diverse afbeeldingen. De kraan wordt geleverd incl. container!
Afm: lengte 65cm / breedte 32cm / hoogte 53cm. 
Leeftijd 3+

Bekijken

Vigatoys Havenkraan m. Kiepauto

25,95 23,95

Een mooi vormgegeven kraan met hijsinrichting, laadplatform en glijgoot. De kiepauto, poppetjes en overig afgebeelde accessoires zijn inclusief. De hijsinrichting bovenop de kraan is draaibaar zodat er op diverse plaatsen rondom de kraan “goederen” op het laadplatform gehesen kunnen worden en via de glijgoot kunnen worden afgevoerd.
Afm. kraan: 21cm lang / 11cm breed / 26,5cm hoog met kraanarm in horizontale stand.
Leeftijd 3+

Bekijken

Vigatoys Hijskraan

21,50

Leuke hijskraan met in hoogte verstelbare machinistenkooi en hijspallet. Gemaakt van massief berkenhout. De hoogte is 39cm. Leeftijd 3+

Bekijken

Hijskranen

Hijskranen, ze zien er toch vet uit als je ze zo op straat ziet. Wooded heeft ze ook maar dan in een kleinere versie. In diverse kleuren en thema’s. Er is bijvoorbeeld een hele vette container hijskraan waarbij je de container gemakkelijk van de grond krijgt getild! De hijskranen zijn van goede kwaliteit en zijn gemaakt van duurzaam hout.

 

Speelmogelijkheden

De hijskranen hebben genoeg speelmogelijkheden, al helemaal als de fantasie van de kleine erop los gaat. De hijskranen kunnen containers optillen, dozen en nog veel meer. Kan de kleine zorgen dat de spullen veilig worden verplaatst?