Filter op prijs

3 product(en)

Houten speelgoed Hijskranen

Goki torenkraan hout 48 x 23 x 64 cm

43,18

Goki torenkraan Geen bouwplaats is compleet zonder deze bouwkraan! Deze super kraan is 48 centimeter hoog en kan 360 graden draaien, waardoor je makkelijk overal jouw zware lading heen brengt. Deze torenkraan geeft jou urenlang speelplezier. Specificaties: Kleur: geel Materiaal: hout Geslacht: jongens Afmetingen: 48 x 23 x 64 cm Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bekijken

Jouéco houten hijskraan met accessoires 12-delig blank

26,35

Jouéco hijskraan Met de houten hijskraan van Jouéco leer je hoe een hijskraan werkt. Zet het houten poppetje in de lift, eenmaal boven kan het plaatsnemen in de hijskraancabine. Door middel van touw en een grote haak kunnen zware betonnen balken vanaf de grond naar boven worden getild. Het spelen met de Joueco houten hijskraan met accessoires stimuleert het verbeeldingsvermogen en de hand-oogcoördinatie. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: hout Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 18 maanden Afmeting: 60 x 59 cm (L x H)

Bekijken

Small Foot Houten Kraan en transporter

25,53

Small Foot houten kraan en transporter Er is veel gaande in de containerhaven. Een zwenkende kraan helpt de havenarbeiders om de lading te lossen. De containers worden uit de truck opgetild door middel van een magneet. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: transparant/geel Materiaal: hout Afmetingen transporter: 26 x 5.5 x 7 cm (LxBxH) Afmetingen kraan: 27 x 18 x 33 cm (LxBxH) Leeftijd: vanaf 3 jaar Inhoud: 1 Kraan 1 Transporter 3 Containers

Bekijken

Hijskranen

Hijskranen, ze zien er toch vet uit als je ze zo op straat ziet. Wooded heeft ze ook maar dan in een kleinere versie. In diverse kleuren en thema’s. Er is bijvoorbeeld een hele vette container hijskraan waarbij je de container gemakkelijk van de grond krijgt getild! De hijskranen zijn van goede kwaliteit en zijn gemaakt van duurzaam hout.

 

Speelmogelijkheden

De hijskranen hebben genoeg speelmogelijkheden, al helemaal als de fantasie van de kleine erop los gaat. De hijskranen kunnen containers optillen, dozen en nog veel meer. Kan de kleine zorgen dat de spullen veilig worden verplaatst?