0 product(en)

Houten speelgoed Hamerbanken

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

Hamerbanken

Bij wooded.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hamerbanken. We hebben simpele hamerbanken maar ook hele luxe hamerbanken. De simpele hamerbanken hebben dan pennen die door gaten geslagen kunnen worden. De luxe hamerbanken hebben bijvoorbeeld een xylofoon waarover de ballen, die door de gaten geslagen kunnen worden, naar buiten rollen. De kinderen kunnen zo uitgebreid mogelijk spelen.

 

Houten hamerbank & motoriek

Door het spelen met de houten hamerbanken ontwikkeld het kind zijn of haar motoriek en oog-hand coördinatie. Kinderen vinden het heerlijk om ergens op te slaan zonder dat er iets van gezegd wordt. Daarom zou een hamerbank wel een goede keuze zijn. Laat je kindje lekker z’n ding doen en laten ontdekken hoe een hamerbank in elkaar steekt. Met een hamerbank kun je je kindje dus van alles leren zoals de kleuren, door de verschillende kleuren pennen en gaten kun je je kindje de juiste pen bij het juiste gat laten zoeken en zo uiteindelijk de kleuren laten benoemen.

 

Voordelen

De hamerbanken kunnen lang mee en gaan niet snel kapot. Soms gaan ze generaties lang mee. Hoe leuk is het om je kindje te zien spelen met de hamerbank waar je zelf ook mee hebt gespeeld. De hamerbanken zijn ook gemakkelijk schoon te maken met een sopje.