0 product(en)

Houten speelgoed Hamerbanken en Werkbanken

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

Het aanbod van hamerbanken en werkbanken

Bij Wooded.nl vindt je een uitgebreid assortiment aan houten hamerbanken en werkbanken. Je hebt keuze uit simpele hamerbanken met pennen die door de gaten geslagen kunnen worden, maar ook wat luxere en originelere hamerbanken. Deze bevatten bijvoorbeeld een xylofoon waarover de ballen, die door de gaten geslagen kunnen worden, naar buiten rollen. Of een hamerbank huis waar de bal door de schoorsteen geslagen wordt en door de voor- of achterdeur naar buiten rolt.

 

Houten hamerbank en motoriek

Door het spelen met de houten hamerbanken ontwikkeld het kind zijn of haar motoriek en oog-hand coördinatie. Dit komt omdat het kindje de pennen goed moet richten en tegelijkertijd met de hamer het door het gat moet slaan. De kinderen vinden het heerlijk om ergens op te mogen slaan, zonder dat daar iets van wordt gezegd. Je kunt je kind ook kleuren leren herkennen en benoemen door een hamerbank met gekleurde pennen en gaten te kopen. Laat je kind de juiste pen bij het juiste gat zoeken.

 

Inklapbare houten werkbanken

Ook de keuze in houten werkbanken is uitgebreid. Wij bieden niet te grote werkbanken die eenvoudig inklapbaar zijn na het spelen. Maar ook voor grotere uitvoeringen kunt u bij ons terecht. Je kind kan achter deze werkbanken gaan staan en heeft de beschikking over een werkblad en een bord waar het gereedschap aan op gehangen kan worden. Bij Wooded.nl kunt u complete houtenwerkbanken kopen. Deze worden geleverd met de bijbehorende accessoires en zijn verkrijgbaar in vele frisse en vrolijke kleuren. Een werkbank biedt je kleine timmerman of vrouw alles wat hij of zij nodig heeft.

 

Alleen maar voordelen

Voordelen van de houten hamer- en werkbanken is dat het ontzettend lang mee kan gaan. Soms wel generaties lang. Hoe gaaf is het om je kindje te zien spelen met dezelfde werkbanken als je opa of oma. Ook is het houten speelgoed gemakkelijk schoon te maken met een sopje en een doekje en is het haast weer zo goed als nieuw. Bekijk nu het assortiment van Wooded.nl en vindt het perfecte houten speelgoed voor je kindje.