fbpx

In deze tijd moeten we allemaal thuis werken, leren maar ook spelen. We hebben het af en toe niet al te makkelijk. Daarom haal je de positiviteit in huis door een speelparadijs te creëren met het houten speelgoed van Wooded. Er is namelijk genoeg keuze om een hele speelkamer te vullen! 😉

 

Ja wat doe je nu het liefste als je thuis zit? Spelen natuurlijk! En het liefst met gloednieuw speelgoed toch? Wooded kan een handje helpen en het leuke speelgoed garanderen. Is er iets waar je specifiek naar opzoek bent? Of maakt het juist niet zoveel uit? Wooded kan zeker helpen bij de keuze. 2300 producten waar jij uit mag kiezen! De keuze is dus reuze!

 

Groot speelgoed

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de houten speelgoed keukens. Er zijn grote keukens, kleinere keukens, keukentjes die op de tafel kunnen en nog veel meer te zien. Bij Wooded hebben we ook speelgoed barbecues of een speelgoed steen oven waar de lekkerste pizza’s in gebakken kunnen worden.  Onder het grote speelgoed vallen ook de buitenspeeltoestellen. Speeltoestellen met glijbaan, zandbak of een klein speelhuisje. Hier kunnen kinderen hun energie kwijt maar ook hun fantasie. Denk bij groot speelgoed ook aan duwwagens en loopfietsen. Met de duwwagens kunnen kinderen veilig leren lopen. Ze kunnen ook hun speelgoed opbergen in de duwwagens. Gaan ze al een stapje verder met lopen? Dan is een loopfiets zeer geschikt om te leren lopen, evenwicht te bewaren en sterker te worden in de beentjes!

 

Klein speelgoed

Spelen met houten speelgoed auto’s en racen over de racebaan of juist spelen met de houten treinen en conducteur/ conductrice worden! Wooded heeft niet alleen houten speelgoed auto’s en treinen maar je kan dit ook uitbreiden met Houten speelgoed garages. Start een auto garage met allerlei verschillende vette auto’s. Kies je voor een met 3 verdiepingen of juist een wat kleinere? Als je niet zo van de auto’s bent zijn er ook poppenhuizen, blokken, modelbouwsets en nog veel meer andere dingen te vinden op de webshop. Waar je ook naar opzoek bent, het is te vinden op de webshop van Wooded!

 

Leerzaam

Wie zegt dat je niet kan leren en spelen tegelijkertijd? Dat kan zeker wel! We zullen het tegendeel bewijzen. Leren kan zeker leuk zijn. Denk dan aan leerzame puzzels en spellen. Puzzelen met het alfabet, cijfers, dieren of kleuren. Of speel spellen waar je de juiste kleuren bij elkaar moet leggen. Uiteindelijk kan je het helemaal zelf!Laatste berichten

Bij Wooded zouden wij het wel weten. Met houten speelgoed spelen natuurlijk! In

Lees verder
Stuur je kind naar buiten!

Stuur je kind naar buiten!

Buiten spelen is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind. Ze leren

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.