Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 6.5/10
0 product(en)

Houten speelgoed Garages

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

Houten garages

De houten speelgoed garages zijn er in veel soorten, maten en kleuren. De kleine kan de fantasie er op los laten gaan. Er zijn ook garages in verschillende thema’s zoals brandweer of politie. Er zijn zelfs garages met een helikopter landingsplaats. De garages hebben meerdere verdiepingen die verbonden zijn met afdalingen. En enkele garages hebben een lift die handmatig gebruikt kunnen worden.

 

Soorten garages

We hebben een groot formaat garages. Die zijn 64 cm lang, 37 cm breed en 43 cm hoog. Deze garage is in de kleuren rood en blauw. Ze hebben zelfs een lift waar de auto’s mee naar boven kunnen! We hebben verder nog een kleine brandweerkazerne zodat de kleine een echte brandweerman/vrouw kan worden. Garages die een benzine station er bij hebben zitten. Garages waar helikopters op kunnen landen. Bij sommigen garages zitten al auto’s, helikopters of poppetjes bij! Het is allemaal mogelijk met de garages van wooded.nl .

 

Wachtruimtes

Niet alleen de ouders willen een beetje vermaak hebben tijdens het wachten maar de kinderen ook. De houten speelgoed garages kunnen ook gebruikt worden in wachtruimtes zoals in een tandartspraktijk. De garages gaan lang mee en gaan niet snel stuk dus super handig.