Filter op prijs

1 product(en)

Houten speelgoed Garages en accessoires

Small Foot Houten Autobaan Cascadetoren Zip-ZAP

10,16

Leuke houten cascade toren met 2 treinen. De kleine treinen met scharnier rijden ratelend te baan af wanneer je ze bovenop de toren loslaat. Materiaal: hout Afmeting: 13 x 9 x 38 cm

Bekijken

Houten fantasie

Met de houten speelgoed garages van Wooded.nl kunnen de kinderen hun grootste fantasieën tot werkelijkheid brengen. Ze zetten een Ferrari of een brandweer auto in de garage. En als dat nog niet genoeg is, kan er ook nog een helikopter landen op het op heliplatform boven op de garage. De garages hebben meerdere verdiepingen die verbonden zijn met afdalingen. Enkele garages hebben ook een lift functie die de kinderen handmatig kunnen gebruiken.

 

Garage uitbreiden met speelfiguren

De garages zijn aan te vullen met verschillende speelfiguren thema sets. Neem bijvoorbeeld de wegenbouw set die een graafmachine, kiepauto, stratenmaker, pion en twee borden bevat. Of de houten brandweerset met een kazerne, brandblusser, brandkraan, brandweerauto, brandweerhelikopter en natuurlijk een brandweerman. Andere interessante sets zijn de verkeersborden set en boerderijleven set. Er is natuurlijk ook keuze uit losse figuren zoals brandweerauto’s, taxi’s, helikopters, graafmachines enzovoorts.

 

Houten garages in de wachtruimte

De houten garages en accessoires uit het assortiment van Wooded.nl zijn uitermate geschikt om in de wachtruimtes van een apotheek, dokters- of tandartspraktijk te plaatsen. De kinderen die langs komen, kunnen haast wel uren lang spelen met dit speelgoed. Een groot voordeel van houten speelgoed is dat het bijna niet kapot te krijgen is en veilig is om mee te spelen. Als bedrijf heb je er dus bijna geen omkijken naar. Je hoeft het speelgoed alleen ooit eens schoonmaken, waardoor het weer bijna als nieuw is.