Heeft de kleine ook al wat gevoel voor koken of speelt hij of zij graag in de keuken? Wacht niet langer en koop een houten keukentje. Hoe gaaf is het als uw kleine als een ware chef een gerechtje klaar maakt in zijn of haar eigen keukentje?

Spelen en ontdekken
Spelen met een houten keukentje is voor kinderen ontzettend leuk. Dit komt doordat de keukentjes verschillende beweegbare onderdelen bevatten. Zodoende is er genoeg te ontdekken en te beleven tijdens het spelen. En door de vele keuken accessoires die verkrijgbaar zijn, kun je het keukentje blijven uitbreiden. Neem bijvoorbeeld een koekenpan waarin uw kleine chef een lekker eitje kan bakken. Of een kookset met pannen, spatels en lepels.

Ideale houtenkeuken
Een houten keuken is een uitstekende aankoop. Het hout gaan niet snel kapot en heeft een lange levensduur ten opzichte van andere materialen. Je krijgt dus echt waar voor je geld. De houten keukentjes zijn ook gemakkelijk schoon te krijgen en te houden. Je hoeft er maar even met een vochtig doekje overheen te gaan en voilà, weer klaar om mee te spelen.

Bij ons vindt u honderd procent zeker dé perfecte houten keuken voor uw kind. Dus neem snel een kijkje in ons assortiment. Wij bieden diverse grote keukens, maar ook kleine keukens vind je genoeg bij ons.Laatste berichten

Waarom houten speelgoed?

Waarom houten speelgoed?

Waarom houten speelgoed? Waarom geen plastic speelgoed? Er is tegenwoordig zovee

Lees verder
Speelhoek

Speelhoek

Of je nou voor thuis wil, een tandartspraktijk of kinderdagverblijf. Er zullen a

Lees verder