Subcategorieën

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 6.5/10
0 product(en)

Houten speelgoed Blokken, Ringen en Kralen

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

Grootste fantasie

Het grootste vermaak voor een kind, blokken en ringen. De kinderen kunnen er uren lang mee spelen en hun fantasie erop los laten gaan. Doordat er geen thema aan vast zit kan de kleine er alles mee verzinnen en bouwen. Een kasteel, een huis, een boot. Noem het maar op!

 

Blokken

Wooded biedt de blokken in verschillende soorten, maten en hoeveelheden. Er zijn kleurrijke blokken, blokken waar je een stad van kunt maken, kleine, grote blokken. Er is genoeg keuze. Er zijn ook baby blokken die geluid maken dus het is ook geschikt voor de aller kleinste. Alle blokken zijn mooi afgewerkt zodat de kinderen zich er niet aan bezeren.

 

Ringen

De ringfiguren zijn er ook in verschillende soorten en maten. Er zijn dieren ringfiguren, kleurrijke ringfiguren en stapelfiguren met en zonder magneet.

 

Kralen

Wooded biedt een groot assortiment aan met kralenframes. Grote kralenframes voor in een prakrijk of wat kleinere voor in de huiskamer. Ze hebben vrolijke frisse kleuren en genoeg speel mogelijkheden.

 

Zakelijk

De kralenframes zijn ook geschikt voor in bijvoorbeeld een tandarts prakrijk. Er zitten genoeg speelmogelijkheden op en het gaat niet snel kapot. Het is ook gemakkelijk om schoon te maken. super handig dus! Zo kunnen de kleintjes zich ook vermaken tijdens het wachten.