fbpx

Filter op prijs

133 product(en)

Houten speelgoed blokken


Houd je van eenvoudig speelmateriaal, zoals blokken speelgoed? Een blokkenset daagt je kind steeds weer uit om een nieuw spel te bedenken. Zo kan je zoon of dochter met blokken de verschillende kleuren en vormen sorteren en zelf bouwwerken bedenken. Een houten blokken spel gaat lang mee, zodat je het na gebruik altijd weer kan doorgeven aan een broertje, zusje of ander familielid. Op die manier geef je een duurzaam cadeau, dat steeds opnieuw kinderen en hun vriendjes blij maakt!

Houten blokken in alle soorten en maten

Met blokken speelgoed kunnen kinderen helemaal zelf bedenken wat ze willen gaan maken en hun eigen creaties vervolgens gebruiken bij fantasiespel. Zo kunnen ze bijvoorbeeld dierfiguurtjes spannende avonturen laten beleven in een zelfgemaakt huisje of op een zelfgebouwde toren. Het pakken en stapelen van de blokken is goed voor de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie. Al doende leert je kind na een tijdje wanneer zijn bouwwerk stevig staat en wanneer niet.

Houten blokken zijn leerzaam!

Als ouder kan je de bouwblokken gebruiken om kleuren en vormen te benoemen en om je kind te leren tellen. Ook blokken met een print van cijfers en letters zijn uiteraard heel leerzaam en geschikt om sommetjes en woorden mee te maken. Er zijn grote en kleine blokkensets in vrolijke kleuren en van naturel hout, zodat je altijd iets moois kan uitzoeken wat past bij de leeftijd van je kind. Jouw peuter nog meer leren? Kijk eens bij onze legpuzzels of houten knikkerbanen.

Het leukste speelgoed voor baby’s snel en makkelijk online kopen

Of je nu op zoek bent naar kubussen die je kleintje kan stapelen tot een mooie toren of naar blokken met een inspirerend thema, wij hebben in onze webshop de leukste grote blokken, leerzame blokken en bouwblokken. Zo zijn er sets met blokken in diverse vormen die je kind inspireren tot originele bouwwerken. Deze houten blokken zijn niet alleen leuk voor je eigen gezin of voor de kleinkinderen, maar ook een geweldig kraamcadeau!

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.