fbpx

Betaalmogelijkheden


Betaalmogelijkheden
Je kunt 24 uur, 7 dagen per week bestellen bij Wooded.nl. Hiervoor kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden: iDeal of vooruitbetaling per bank. Let op dat bij de keuze bank/giro-overschrijving via internetbankieren de betaling 1 dag later pas bij ons binnen is. Voor iDeal geldt dat het bedrag meteen bij ons binnen is.

100% veilig betalen
Bij Wooded.nl bestel je altijd veilig en vertrouwd online. Zowel het bestelproces als de betalingen lopen via een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer,) verbinding. SSL zorgt voor de encryptie van persoonlijke informatie en zorgt ervoor dat deze informatie niet gestolen kan worden. Het is een protocol dat dient als beveiliging voor het uitwisselen van gegevens op het internet; het is dus een veiligheidsprotocol dat de communicatie versleutelt. Dit betekend dat gegevens altijd beveiligd en versleuteld worden verstuurd en je 100% veilig kunt betalen.

iDEAL, direct betalen vanuit je bank
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kunt je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Verwerking: direct

Overboeking (vooruitbetaling)
Je kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op één van onze rekeningen onder vermelding van het ordernummer.  Nadat wij de betaling hebben ontvangen wordt de bestelling geleverd.

Verwerking: 1 tot 2 werkdagen

Bankgegevens
Rekeninghouder: Wooded

Bankrekening: NL30RABO0304441775

Bank: Rabobank groep
Plaats: Cuijk

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.