fbpx

 

Is de kleine helemaal verzot op auto’s, treinen, graafmachines etc. ? Dan ben je bij wooded op het goede adres. Wij hebben een groot assortiment van auto’s tot vrachtwagens. De kleine kan heel zijn of haar fantasie erop los laten gaan.

 

Auto’s en meer

Vind de kleine het helemaal geweldig om met de auto te gaan of die grote vrachtwagens te zien rijden op de weg. Zit hij/zij al helemaal te fantaseren over op een tractor te rijden? Wij kunnen die dromen op een kleinere manier waar maken. We hebben verschillende auto’s zoals taxi’s, politie auto’s en nog veel meer. Verder is er ook nog het zware geschut want je natuurlijk alleen op de werkplaats tegen komt zoals bulldozers, kiepwagens en kraanwagens. Natuurlijk hebben we voor op de werkplaats ook een werkzaamheden set zodat het helemaal compleet is.  En dan hebben we de vrachtwagens nog niet gehad, die hebben we ook een heel veel soorten en maten. Zelfs vrachtwagens die auto’s kunnen vervoeren! Verder ook vrachtwagens met bouwblokken zodat de kleine zich heel de vermaakt.

 

Treinen

Kan de kleine niet wachten om weer samen met de trein te gaan? Wij hebben verschillende soorten treinen. Van klein naar groot. De treinen hebben frisse kleuren en een leuke omgeving. De treinen hebben een locomotief en ze hebben meerdere wagons. De treinen hebben niet alleen een leuke uitstraling maar er zijn ook treinen met bouwblokken! Er zijn ook treinen waar je dieren mee kan vervoeren, dan kan de kleine zorgen dat de diertjes veilig bij hun bestemming aankomen.

 

Accessoires

Bij de auto’s en vrachtwagens horen natuurlijk ook accessoires bij zodat het precies lijkt op wat de kleine met zijn of haar eigen ogen heeft gezien, zodat het plaatje compleet is. We hebben leuke accessoires zoals een wegenbouw set of verkeersborden. Een boerderij voor bij de tractors en nog veel meer. Zo kan de kleine er op los fantaseren!Laatste berichten

Muziek instrumenten

Muziek instrumenten

Drumstellen, trommels, piano’s, gitaren, muzieksets en nog veel meer muzi

Lees verder
Leren lopen met duwwagens

Leren lopen met duwwagens

Begint de kleine al met zijn of haar eerste stapjes te zetten? Dan zijn de loopf

Lees verder

Samen vieren we de zomer!

De hele maand augustus 15% extra korting!


Korting, wie wil dat nou niet? Wij geven in de hele maand augustus 15% extra korting op jouw hele bestelling

Gebruik de kortingscode zomer2020 bij het afrekenen.