Subcategorieën

Filter op prijs

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7/10
50 product(en)

Houten speelgoed Auto's en treinen

Brandweerauto Grijpfiguur

6,60

Een auto die de kleintjes goed vast kunnen pakken en waar ze al kruipend lekker mee over de vloer kunnen roetsen. Afm: 15,5cm lang / 5cm breed / 11,5cm hoog. Leeftijd: 1+

Bekijken

DuDutoys Tankauto ass. kleur

3,75

De lengte van de tankauto is 12cm deze wordt assorti kleur geleverd!

Bekijken

DuDutoys Truck met oplegger ass. kleur

3,75

De lengte van de tankauto is 12cm deze wordt assorti kleur geleverd!

Bekijken

Njoykids Bulldozer

35,95

Deze robuuste bulldozer is niet bang voor zwaar werk. De hefarm en graafbak blijven in iedere ingestelde positie staan omdat ze zich middels magneetjes om de scharnierasjes “klemmen”. Ook na lang gebruik zullen deze delen dus niet “lam” worden en uit zichzelf naar beneden zakken! De wielen zijn van zacht rubber en zorgen voor goede grip op de vloer! Afm: lengte zoals afgebeeld 24cm / breedte 13cm / hoogte cabine 15,5cm. Leeftijd 2+

Bekijken

Njoykids Containerkraan

49,99

Een grote en stevige containerkraan die containers vanuit ’t schip zo op de containertruck kan zetten, zie de diverse afbeeldingen. De kraan wordt geleverd incl. container!
Afm: lengte 65cm / breedte 32cm / hoogte 53cm. 
Leeftijd 3+

Bekijken

Njoykids Containertruck

32,49

Een mooie en stevig uitgevoerde containertruck. De container is een los deel met aan achterzijde 2 deuren die uiteraard open kunnen. Deze container kan met de containerkraan (art.N4109, zie overige afbeeldingen) van de trailer getild worden of weer teruggeplaatst. De wielen zijn van zacht rubber die zorgen voor comfortabel rijden en goede grip op de vloer.
Afm: lengte 32,5cm / breedte 12,5cm / hoogte 16cm.
Leeftijd 3+

Bekijken

Njoykids Graafmachine

35,95

Voor deze graafmachine is zwaar graafwerk geen probleem. De graafarmdelen en graafbak blijven in iedere ingestelde positie staan omdat ze zich middels magneetjes om de scharnierasjes “klemmen”. Ook na lang gebruik zullen deze delen dus niet “lam” worden en uit zichzelf naar beneden zakken! De wielen zijn van zacht rubber en zorgen voor goede grip op de vloer! Afm: lengte zoals afgebeeld 30cm / breedte 13cm / hoogte cabine 15cm. Leeftijd 2+

Bekijken

Njoykids Kiepauto

35,95

Een degelijke truck waar heel wat vrachtjes probleemloos mee vervoerd kunnen worden. De bak kan uiteraard kiepen en heeft een scharnierende achterklep. De wielen zijn van zacht rubber en zorgen voor goede grip op de vloer! Afm: lengte 23cm / breedte 13cm / hoogte 13cm. Leeftijd 2+

Bekijken

Uren lang speelplezier

Bij Wooded.nl ben je aan het juiste adres voor houten speelgoed auto’s en treinen. In ons assortiment vind je verschillende uitvoeringen van auto’s en treinen. De kinderen kunnen er op los fantaseren en zijn hoogstwaarschijnlijk uren lang aan het spelen met dit houten speelgoed. Je zult er versteld van staan, maar die kleintjes kunnen de gekste en leukste scenario’s bedenken.

 

Houten auto’s en meer

Het assortiment van Wooded.nl bevat onder andere brandweer auto’s, taxi’s en graafmachines. Ook trucks die verkrijgbaar zijn met of zonder aanhangwagen zijn geschikt voor de kinderen om in en rond de garages mee te spelen. De verkeersborden set is super leuk om de garages eventueel mee uit te breiden. De kinderen kunnen deze borden door heel de garage en langs de wegen zetten.

 

Treinen met wagons

Ook voor houten treintjes hoef je niet verder te zoeken. Op Wooded.nl vind je de leukste en voordeligste treinen. Ze hebben frisse kleuren en een leuke vormgeving. De treinen bestaan uit een locomotief met daarachter meerdere wagons. De meeste wagons zijn aan elkaar te koppelen en te verbinden door magneetjes. Bij sommige treinen kunnen de wagons ook ingeladen worden met houten blokken en dieren.

 

Houten treinen en auto’s online bestellen

Via Wooded.nl kun je houten speelgoed eenvoudig online bestellen. We hebben ervoor gezorgd dat onze webshop overzichtelijk en duidelijk is. Houten treinen en autootjes kun je dus bestellen bij Wooded.nl, maar met ons grote assortiment hebben we je nog veel meer te bieden. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de houten garages, waarin gespeeld kan worden met de houten auto’s en trucks. Of houten treinbanen waarmee een meterslang spoor gemaakt kan worden.