Subcategorieën

Wij hadden een houten keuken besteld en betaald . Deze keuken was niet meer leverbaar ( dit begrijpen we) Ze beloven ons geld terug te geven , een maand zijn we nu aan het wachten ... geen reactie en ook nog geen tetugbetaling. Een echte schande !!
- Sint -niklaas -
519 klanten waarderen ons gemiddeld met een 6.5/10
0 product(en)

Houten speelgoed Auto's en treinen

Helaas we hebben geen producten gevonden op basis van je zoekopdracht.

Uren lang speelplezier

Bij Wooded.nl ben je aan het juiste adres voor houten speelgoed auto’s en treinen. In ons assortiment vind je verschillende uitvoeringen van auto’s en treinen. De kinderen kunnen er op los fantaseren en zijn hoogstwaarschijnlijk uren lang aan het spelen met dit houten speelgoed. Je zult er versteld van staan, maar die kleintjes kunnen de gekste en leukste scenario’s bedenken.

 

Houten auto’s en meer

Het assortiment van Wooded.nl bevat onder andere brandweer auto’s, taxi’s en graafmachines. Ook trucks die verkrijgbaar zijn met of zonder aanhangwagen zijn geschikt voor de kinderen om in en rond de garages mee te spelen. De verkeersborden set is super leuk om de garages eventueel mee uit te breiden. De kinderen kunnen deze borden door heel de garage en langs de wegen zetten.

 

Treinen met wagons

Ook voor houten treintjes hoef je niet verder te zoeken. Op Wooded.nl vind je de leukste en voordeligste treinen. Ze hebben frisse kleuren en een leuke vormgeving. De treinen bestaan uit een locomotief met daarachter meerdere wagons. De meeste wagons zijn aan elkaar te koppelen en te verbinden door magneetjes. Bij sommige treinen kunnen de wagons ook ingeladen worden met houten blokken en dieren.

 

Houten treinen en auto’s online bestellen

Via Wooded.nl kun je houten speelgoed eenvoudig online bestellen. We hebben ervoor gezorgd dat onze webshop overzichtelijk en duidelijk is. Houten treinen en autootjes kun je dus bestellen bij Wooded.nl, maar met ons grote assortiment hebben we je nog veel meer te bieden. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de houten garages, waarin gespeeld kan worden met de houten auto’s en trucks. Of houten treinbanen waarmee een meterslang spoor gemaakt kan worden.